Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Damir Agičić
  • 06.03.2018. 12:30

Sankcije pomoćniku ministra zbog preporuke inspektorima da se suzdrže od kontrola pred Uskrs?

Povećanu prodaju prehrambenih proizvoda uoči blagdana mora pratiti i pojačani inspekcijski nadzor subjekata koji hranu stavljaju na tržište, rekao je Tolušić.

  • 710
  • 95
  • 1

Zbog službenog dopisa koji je poslao veterinarskim inspektorima sugerirajući im da se suzdrže od inspekcijskih nalaza uoči Velikog tjedna, pomoćnik ministra poljoprivrede Damir Agičić bit će sankcioniran. Da je takvo ponašanje neprihvatljivo, rekao je jučer medijima u Pitomači i sam ministar Tomislav Tolušić koji je za sporni naputak doznao iz medija. 

Podsjećamo, kako je otkrio Jutarnji, Damir Agičić, pomoćnik ministra poljoprivrede za veterinarstvo i sigurnost hrane, sa službene je e-mail adrese poslao veterinarskim inspektorima memo u kojem, između ostalog, navodi "s obzirom da je krajem ovoga mjeseca Veliki tjedan i da mnoštvo naših stranaka na poseban način proživljava to razdoblje, preporučujem i molim vas da taj posljednji tjedan ožujka ne planirate nikakve inspekcijske nadzore u objektima."

Prema Tolušićevim riječima, povećanu prodaju prehrambenih proizvoda uoči blagdana mora pratiti i pojačani inspekcijski nadzor subjekata koji hranu stavljaju na tržište. "Tako je bilo za Božić, tako će biti i za Uskrs", zaključio je Tolušić.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL


Tagovi

Damir Agičić Inspekcija Uskrs


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.