Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Allianz Arena
  • 27.02.2019. 12:45
  • München

Chiavalon ulja prezentirana na Allianz Areni u Münchenu

Sjajan tjedan za istarsku gastronomiju! U Allianz Areni velikog FC Bayern Münchena, prezentirana su jela i maslinova ulja, a priliku promovirati svoja ulja dobila su i braća Chiavalon

Foto: Facebook/Chiavalon
  • 407
  • 68
  • 0

Istarskim ekstradjevičanskim maslinovim uljima, a posebice braće Chiavalon, samo nebo je granica. Da je tako, dokazuje i prošlotjedna promocija istarskih jela i maslinovih ulja Chiavalon EVOO u Bavarskoj, konkretnije na Allianz Areni nogometnog giganta FC Bayern München

Naime, kako nam je objasnio Sandi Chiavalon, kroz suradnju Turističke zajednice Istre i FC Bayern iz Münchena, članovi Uprave tog mega popularnog nogometnog kluba, još ljetos su obišli njihovu kušaonicu te su im se jako svidjela ulja koja su kušali. 

Istarska gastronomija usred velike Allianz Arene

"Prije 15 dana stigao je iznenadni poziv da dođemo prezentirati naša ulja na stadionu. Službena prezentacija istarskih jela i maslinovih ulja odnosno ručak uz njihovog šefa kuhinje Alfonsa Schuhbecka, održan je prije same utakmice Bayern-Hertha, a promocija je bila i za vrijeme poluvremena. Bili su ondje svi glavni sponzori tog velikog kluba, nekih 40-ak ljudi. Odlična prilika za promociju Istre, ali i cijele Hrvatske", otkriva nam Sandi koji zbog drugih, ranije dogovorenih obveza nije mogao biti na prezentaciji. Maslinovo ulje Chiavalon EVOO na Allianz Areni predstavljao je njegov brat Tedi

"I inače sam ja zadužen za proizvodnju, a Tedi za promociju", smije se zadovoljan Sandi Chiavalon koji s bratom više od 20 godina radi i razvija vlastiti brand maslinovog ulja. Prisutni su i u dalekom Japanu, a njihova kušaonica druga je najbolja lokacija na Tripadvisoru Top things to do listi u Istri, ispred Pulske Arene.

Na prezentaciji su bile i legende minhenskog Bayerna Giovane Elber i Robert Lewandowski te dakako trener Bayerna i naš proslavljeni reprezentativac Niko Kovač, ništa manje poznat brat mu Robert Kovač i supruga Anica te proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc. Upravo Anici Kovač i Dubravku Šimencu, Tedi Chiavalon posebno se zahvalio za podršku. 

Njihova su svježa ulja na tanjurima u Japanu samo 4 dana nakon berbe

Inače, nogometni klub Bayern München potpisao je u lipnju 2018. godine u Poreču strateški ugovor s Turističkom zajednicom Istarske županije. Riječ je o trogodišnjem ugovoru koji sadrži osam projekata u kojima je predviđena međusobna promocija. Istarski turizam tako ima priliku koristiti trojicu Bayernovih igrača koji će promovirati istarske turističke resurse, Turistička zajednica Istarske županije na službenim klupskim stranicama ima mogućnost oglašavanja, a neke Bayernove selekcije obavljat će pripreme u Istri.

Odlična promocija Istre, ali i cijele Hrvatske 

Prema prošle godine potpisanom ugovoru, predviđeno je i odigravanje najmanje jedne utakmice Bayernovih veterana s nekim od domaćih selekcija, snimanje tri igrača iz prve postave u promotivne svrhe Istre te prezentacija istarske smještajne turističke ponude putem Bayernovih klupskih medijskih kanala. Jednostavno, sjajan ugovor koji se polako ispunjava, a Istra, kao i ostali dijelovi Hrvatske, sigurno imaju još puno toga za ponuditi našim najvjernijim turistima - Nijemcima.  

A koliko je velik FC Bayern najbolje govori da je (dosad) osvojio 28 naslova prvaka Njemačke, pet naslova prvaka Europe/pobjednika Lige prvaka i 18 naslova pobjednika njemačkog kupa. Ako su podaci koje sam pronašla točni (moguće je da je još koji naslov ulovljen). No, točno je da je prezentacija istarske gastronomije prošla uz pobjedu domaćina. FC Bayern slavio je protiv berlinske Herthe 1:0. 


Fotoprilog


Tagovi

Sandi Chiavalon Tedi Chiavalon Chiavalon EVOO Allianz Arena FC Bayern Istra Maslinovo ulje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!