AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » aWEB - internet rješenje za poljoprivrednike

aWEB - internet rješenje za poljoprivrednike

AWeb

aWEB - internet rješenje za poljoprivrednike

Datum: 01.01.2017. 10:30 |

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Pogledajte kako je bilo na prezentaciji aWEB-a kojeg je Vukovarsko-srijemska županija osigurala potpuno besplatno za 40 OPG-a s područja županije!

Danas gotovo da ne postoji grana gospodarstva koja uspješno funkcionira bez upotrebe modernih tehnologija. U potrazi za svojim tržišnim kolačem poljoprivredni proizvođači svoj finalni proizvod moraju učiniti vidljivim i dostupnim što većem broju ljudi.

Projekt aWEB je zajednički projekt informacijskog sustava u poljoprivredi Agroklub iz Osijeka i Vukovarsko-srijemske županije sa zajedničkim ciljem da se poljoprivrednim proizvođačima sa područja Vukovarsko-srijemske županije koji imaju finalne proizvode za tržište osigura tržišna prezentacija putem vlastitih internet stranica. Suradnja na ovom projektu je realizirana putem Sporazuma o sudjelovanju na projektu "aWEB - ulaznica farmerima u svijet interneta".

Mario Relatić, suvlasnik informacijskog sustava u poljoprivredi, ističe kako je aWEB zapravo prvi korak poljoprivrednika na internetu. 40 proizvođača različitih proizvoda dobili su svoje Internet stranice u cilju poboljšanja tržišne pozicije te da im se omogući doseg velikom tržištu potencijalnih kupaca. Poljoprivredni proizvođači nakon isteka od godinu dana nemaju nikakvu obavezu nastaviti koristiti aWEB, no mogu ako žele.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije prezentaciji je nazočio Andrija Matić, pročelnik UO za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj.

Foto: vusz.hr


Osječka televizija

Osječka televizija
Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000
e-mail: marketing@ostv.hr , web: www.osjecka.com

Broj pregleda članka: 2158; Uspješnost članka: 114.9

Tagovi: Tržište, Internet, Prodaja, Poljoprivrednici, Agroklub, Vukovarsko-srijemska županija, aWEB

Ključne riječi članka: aweb, internet, rjesenje, za, poljoprivrednike, županije, srijemske, vukovarsko, internet, srijemske županije, vukovarsko srijemske, vukovarsko srijemske županije


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Anketa

Koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo?

Ford Ranger (32%)

Isuzu D-Max (12%)

Mitsubishi L200 (8%)

Nissan Navara (8%)

Toyota Hilux (20%)

VW Amarok (20%)

Broj glasova: 230

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »