AgroKlub.com

\

Izrada web stranica

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sve o AgroKlubu » Izrada web stranica

aWEB model izrade internet stranica za poljoprivrednike

Podignite Vaš proizvod ili uslugu na višu razinu i pronađite nove kupce. U sklopu aWEB modela pripremili smo za Vas mogućnost izrade Internet stranice prilagođene svim zahtjevima modernih korisnika i suvremenog tržišta.

aWEB je usluga izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor općenito.

Usluga po modelu "ključ u ruke" po najpovoljnijoj cijeni na tržištu osigurava baš sve: od registracije domene, smještaja stranica, izrade, održavanja i podrške korisniku. aWEB je servis informacijskog sustava Agroklub te na taj način dodatno jamči kvalitetno predstavljanje na internetu.

Uz aWEB ste samo jedan klik udaljeni od kupaca Vaših proizvoda ili usluga na internetu!

aWEB je namijenjen svim sudionicima na tržištu poljoprivrede

aWEB model nije namijenjen isključivo proizvođačima, već i tvrtkama koje imaju proizvod namijenjen poljoprivrednom tržištu. Bilo koji subjekt koji djeluje na tržištu agrara može sudjelovati u aWEB modelu.

U nastavku možete vidjeti nekoliko primjera usluge aWEB:

Internet stranice već od 400 kuna! 

aWEB nudi najpovoljniji model izrade internet stranica na današnjem tržištu. Za osnovnu web stranicu sa svim funkcionalnostima i sa unosom do 5 pojedinačnih proizvoda ili usluga, cijena je 400 kuna / godišnje! 

Za sve korisnike koje zanima veći obujam promocije i dosega na Internetu, pripremili smo veće pakete, ovisno o tome jesu li proizvođači ili tvrtke. Sve detaljnije informacije o cijenama i uvjetima možete pronaći ovdje

Nazovite 0800 555 660 za sve informacije! 

Za sve dodatne informacije o aWEB modelu posjetite službenu stranicu www.aweb.hr ili nas nazovite na 0800 555 660.