• Farm Show
  • 23.08.2017. 13:30

4. Farm Show najbogatiji do sada, od strojeva do zabave

Slavonija može - Na 4. Farm Showu 29 izlagača i utrke traktora!

Foto: Roberta Kljenak
  • 1.787
  • 199
  • 0

Zahvaljujući potporama za kapitalna ulaganja te time i oporavku tržišta poljoprivredne mehanizacije, već četvrtu godinu imamo priliku svjedočiti Farm Show-u koji se uspio nametnuti kao značajan sajam poljoprivredne mehanizacije u srcu Slavonije koja kao prvu gospodarsku granu ima poljoprivredu.

Organizator, Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH, dočekuje sajam s optimizmom zbog zamjetnog porasta prodaje traktora posljednjih mjeseci, što svjedoči o oporavku tržišta mehanizacije. Ponosno su najavili 29 izlagača koji će u okviru 4.Farm Showa koji će se održavati od petka do nedjelje, 25. do 27. kolovoza, svoju robu izložiti na osam i pol tisuća četvornih metara, te popratni i zabavni program, poput utrke traktora, ali i brojnih prezentacija.

Regionalna manifestacija

"S obzirom na to da smo svake godine napravili iskorak u organizaciji, tako je i ove godine. Ostvarili smo suradnju sa Savjetodavnom službom. Bilježimo pozitivan trend rasta sajma, a ove godine imamo i veći broj kvadrata te izlagača. Zahvaljujući tome, nadamo se većem broju posjetitelja", priča Darko Aračić, predsjednik Udruge.

Pohvale samu uputio je i zamjenik osječkog gradonačelnika, Boris Piližota.

"Farm Show zaslužuje svaku pohvalu jer u današnje vrijeme nije jednostavno napraviti nešto što traje godinama. Nadam se pozitivnom trendu rasta kako bi isti postao regionalna manifestacija", rekao je Piližota.

Nadamo se da i vi, baš poput nas, jedva čekate 4. Farm Show gdje ćete uživati u izložbenim strojevima, koje ćete, ako želite, moći i isprobati. Sigurni smo da će kupci uživati kako u akcijskim cijenama, tako i u zabavnom dijelu gdje će biti svega, od tradicionalne utrke traktora, do natjecanja u pripremi fiš paprikaša.

Farm Showu nazočit će i Novocommerce International, a marketing menadžerica, Slobodanka Radić, nada se većem odazivu posjetitelja i rastu sajma.

Foto: Roberta Kljenak


Tagovi

Farm Show Utrka traktora Sajam poljoprivredne mehanizacije


Autorica

Roberta Kljenak

Roberta Kljenak

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 34 319 050, e-mail: hrvoje@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi