AgroKlub.com

\

Poljoprivredne vijesti

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Poljoprivredne vijesti » 4. Farm Show najbogatiji do sada, od strojeva do zabave

4. Farm Show najbogatiji do sada, od strojeva do zabave

Farm Show

4. Farm Show najbogatiji do sada, od strojeva do zabave

Datum: 23.08.2017. 13:30 |

1

Kategorija:

Poljoprivredne vijesti

Slavonija može - Na 4. Farm Showu 29 izlagača i utrke traktora!

Zahvaljujući potporama za kapitalna ulaganja te time i oporavku tržišta poljoprivredne mehanizacije, već četvrtu godinu imamo priliku svjedočiti Farm Show-u koji se uspio nametnuti kao značajan sajam poljoprivredne mehanizacije u srcu Slavonije koja kao prvu gospodarsku granu ima poljoprivredu.

Organizator, Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH, dočekuje sajam s optimizmom zbog zamjetnog porasta prodaje traktora posljednjih mjeseci, što svjedoči o oporavku tržišta mehanizacije. Ponosno su najavili 29 izlagača koji će u okviru 4.Farm Showa koji će se održavati od petka do nedjelje, 25. do 27. kolovoza, svoju robu izložiti na osam i pol tisuća četvornih metara, te popratni i zabavni program, poput utrke traktora, ali i brojnih prezentacija.

Regionalna manifestacija

"S obzirom na to da smo svake godine napravili iskorak u organizaciji, tako je i ove godine. Ostvarili smo suradnju sa Savjetodavnom službom. Bilježimo pozitivan trend rasta sajma, a ove godine imamo i veći broj kvadrata te izlagača. Zahvaljujući tome, nadamo se većem broju posjetitelja", priča Darko Aračić, predsjednik Udruge.

Pohvale samu uputio je i zamjenik osječkog gradonačelnika, Boris Piližota.

"Farm Show zaslužuje svaku pohvalu jer u današnje vrijeme nije jednostavno napraviti nešto što traje godinama. Nadam se pozitivnom trendu rasta kako bi isti postao regionalna manifestacija", rekao je Piližota.

Nadamo se da i vi, baš poput nas, jedva čekate 4. Farm Show gdje ćete uživati u izložbenim strojevima, koje ćete, ako želite, moći i isprobati. Sigurni smo da će kupci uživati kako u akcijskim cijenama, tako i u zabavnom dijelu gdje će biti svega, od tradicionalne utrke traktora, do natjecanja u pripremi fiš paprikaša.

Farm Showu nazočit će i Novocommerce International, a marketing menadžerica, Slobodanka Radić, nada se većem odazivu posjetitelja i rastu sajma.

Foto: Roberta Kljenak


Farm Show Osijek

Farm Show Osijek
Sv. L.B. Mandića 172, Osijek, Hrvatska
tel: +385 34 319 050
e-mail: hrvoje@agronom.hr , web: www.farmshowosijek.eu

Broj pregleda članka: 1752; Uspješnost članka: 197.6

Tagovi: Farm Show, Sajam poljoprivredne mehanizacije, utrka traktora

Ključne riječi članka: 4, farm, show, najbogatiji, do, sada, od, strojeva, do, zabave, mehanizacije, godine, traktora, poljoprivredne, farm show, poljoprivredne mehanizacije


Roberta Kljenak

Svi tekstovi autora

Autorica Roberta Kljenak

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.


Anketa

Koji biste pick up izabrali za svoje gospodarstvo?

Ford Ranger (32%)

Isuzu D-Max (12%)

Mitsubishi L200 (9%)

Nissan Navara (8%)

Toyota Hilux (20%)

VW Amarok (19%)

Broj glasova: 259

Pregled svih anketa »

Komentiraj anketu »