Koji je prvi korak prema uspješnoj proizvodnji povrća?

Colić-Trade proširuje svoj asortiman na brand Hazera, velikog svjetskog proizvođača sjemena. Radi se o tvrtki koja uzgaja, razvija i plasira sjeme povrtnih kultura, kombinirajući najsuvremeniju tehnologiju, zbog čega zadovoljava najviše standarde kvalitete.

Hazera -predana inovacijama, usredotočena na proizvođača

Hazera je svjetski lider u industriji sjemena sa sjedištem u Izraelu i Nizozemskoj s podružnicama u dvanaest zemalja i preko 100 dodatnih tržišta. Članica je Limagrain Grupe s Clause i Vilmorin-om sa sjedištem u Francuskoj. Uzgajivači su u središtu svega što rade, a stručni tim pomaže pri odabiru sortimenta i pružanjem smjernica tijekom proizvodnje. Kao član Limagrain grupe, Hazera koristi globalnu istraživačko-razvojnu mrežu i tehnološku sposobnost jedne od najvećih svjetskih kompanija za sjeme. 

Hazera: uspješna proizvodnja povrća počinje pravilnim izborom kultivara

Obilježja i opis vrste – za uspješan uzgoj

Asortiman povrća čini više različitih sorti i hibrida velikog broj povrtnih kultura čime je osigurana upečatljiva dominacija kvalitete na tržištu. Iskustvo u oplemenjivanju rezultiralo je inovativnim proizvodima koji potiču rast kultura i profitabilnost proizvođača. U ponudi Hazera sjemena nalazimo široki asortiman kultivara raznih vrsta povrća koji garantiraju prinos, kvalitetu i stabilnost uroda.

Kontakti za više informacija

Svi zainteresirani za cjelokupni Hazera asortiman mogu se javiti na sljedeće kontakte:

foto: Colić-Trade