Održiva i suvremena poljoprivreda mora odgovoriti na brojne globalne i lokalne izazove. Na našim far... Pročitaj cijelu bilješku »

Oprez! Vrijeme je za intenzivan nadzor uljane repice! Na što konkretno mislimo, provjerite na: go.ba... Pročitaj cijelu bilješku »

4. Bayer AgroShop Expert Event u SPA&Golf Resortu Sv. Martina na Muri [LIVE]

Što je Digitalni Farming? Saznajte kroz virtualnu vožnju traktorom u ovoj neobičnoj - 360 stupnjeva... Pročitaj cijelu bilješku »

U BiH, točnije u Petrovom Selu pokraj Gradiške, održali smo i Bayer dan luka 26.08.2016. u suradnji... Pročitaj cijelu bilješku »

Dana 26.08.2016. u Sv.Roku održan je Dan ličkog krumpira, te ujedno Bayer dan krumpira gdje smo na p... Pročitaj cijelu bilješku »

Već svima znani Bayer Dani polja strnih žitarica na površinama PTD „Jelena“ d.o.o. u Kozarskoj Dubic... Pročitaj cijelu bilješku »

Korovi ne pitaju kada je vama najbolje vrijeme za nicanje zato saznajte kako se već sada obraniti od... Pročitaj cijelu bilješku »

Vinogradi su iznimno zdravi te, ukoliko suša ne potraje i kiše padnu u dogledno vrijeme, ovo će biti... Pročitaj cijelu bilješku »

Iza nas je tjedan dobrih vremenskih prilika, a takav je i pred nama, što znači da su vinogradi u pot... Pročitaj cijelu bilješku »

Ovako izgleda napad grinje šiškarice na vinovu lozu! Pozivamo Vas da pregledate svoje vinograde te d... Pročitaj cijelu bilješku »