Bit će ovo ljeto velikih valova :-/


The late summer heat wave will intensify across a large part of E...

Europe is in for another heat wave after this weekend as strong upper level ridge / Omega blocking pattern establishes. Temperatures wi...

www.severe-weather.eu

Ovako to rade u rodnim mi Sikirevcima ;-)


Made in Sikirevci

Slavonski Brod - informativni dnevnik Brodsko-posavske županije

www.sbonline.net

Ruska politika nalaže da udaljene šumske požare treba ostaviti na miru da izgaraju, ako su ekonomski... Pročitaj cijelu bilješku »


Forest fires in Siberia, sending ash into the Arctic.

As the fires in the Amazon forest continue, across the world in the north hemisphere, severe forest fires are also raging in Siberia. J...

www.severe-weather.eu

Sad i na drugom kraju Zemlje. Izgaramo :(


School Strike 4 Climate Croatia

Kada je Notre Dame gorio cijeli svijet je znao. Svi mediji, predsjednici, poznate ličnosti i milijarderi su pisali o tome i donirali no...

m.facebook.com

Ako se ikada nađete u Selcu, posjetite Kantunić. Odlična, domaća hrana! Žgvacet od boškarina s njoki... Pročitaj cijelu bilješku »

Ova objava je delikatna zbog dvije stvari - niti sam u konkurenciji niti je baš smiješno (već taj ob... Pročitaj cijelu bilješku »

Mirisni Rab. Na ovim se fotkama baš i ne vidi, ali Rab je uz Mljet najpošumljeniji hrvatski otok. Ča... Pročitaj cijelu bilješku »

Evo ga. Priprema hrane i kuhanje ne samo što opušta (barem mene ;-) ), sada je i znanstveno dokazano... Pročitaj cijelu bilješku »

Danas sam izmislila novu tjesteninu za ukuhat u juhu. Nazvala sam ju čupkavci, a može još i #snađise... Pročitaj cijelu bilješku »

Lokalpatrioti i čuda prirode ;)

Ona je upecala 5 komada, on 2, ja 1. #boljištanegoništa #godišnji

Priroda se pobrine sama za sebe, tako da, nema brige ;-)

Danas je, navodno, Međunarodni dan piva! #napunimičašu #samoosječko #lokalpatriotkinja

Tri osnovna oslonca ove ideje predstavljaju direktna demokracija, ekološka održivost i oslobođenje ž... Pročitaj cijelu bilješku »


ZEMLJA ŽENA

Reportaža o tome kako su žene koje su bile žrtve najužasnijih ratnih zločina smogle snage da osnuju samoodrživo, ekološko, antikapitali...

milicamagazine.com

Haha! Snašli se ljudi ;-)


Srpski paradajz turisti su noćna mora turističkim agencijama, raz...

SRBI stvaraju probleme agencijama izvan udarne sezone.

www.index.hr

Sir od kefira i Sunčevi krastavci - prirodni probiotici

Sljedeća misija mu je satelit za stočare! Dejane Lukiću, pratimo te!


Imamo (li) novog mladog Teslu u Brodu: NASA prihvatila njegov pro...

Snovi su ostvarivi samo ako u njih dovoljno vjeruješ i trudiš se da ih ispuniš, a dokaz za to je trinaestogodišnji Dejan Lukić iz Broda...

www.banjaluka.com

Kako bi izgledao svijet, ili da budemo jasniji - trgovine, kada ne bi bilo pčela? E pa slovački Tesc... Pročitaj cijelu bilješku »