Već mjesecima u džepu nosim sjeme 5 vrsta salate kojega sam dobila na nekoj razmjeni sjemena. Džepov... Pročitaj cijeli status »

Nije reprezentativno, ali je slatko i fino, kad u siječnju možeš pojesti nešto iz bašče. Još da mi s... Pročitaj cijeli status »

Na osječkoj piji je uvijek zanimljivo.
Foto: Facebook/MT

Za 250 grama maline - samo 2,79 eura. Gdje? Na istoku Njemačke ;-)

Evo što me dočekalo na kolodvoru u Cottbusu ;)

Netko mi je pojeo obraze ;) #bezobraznismuđ

Usudim se reći da mi je Kruševica ljepša od rodnih Sikirevaca ;) Još da je na gaju gusaka, krava i d... Pročitaj cijeli status »

Nedjelja popodne savršena je za ovaj film - vestern nekog novog doba. Prikazuje ruralnu Ameriku, nep... Pročitaj cijeli status »

Serjoža Mitja ime je ovog malog, krhkog sibirskog limuna koji će se, sigurna sam, dići iznad svega i... Pročitaj cijeli status »

Znate koja je ovo voćka? Zadnja zadrži listove, a među privima u proljeće prolista! Raritet na Jugu... Pročitaj cijeli status »

Volim kada se kolege vrate sa sajma ;-) Ovoga puta sa 13. Dana mladog maslinovog ulja u Vodnjanu!

Jučer prije kiše. Fasovala je mlada kopriva. Ubrala sam i nešto šampinjona s gnojiva od gljiva ;-) Pročitaj cijeli status »

Ove jeseni na Papupku - nešto sitno vrganja, sunčanica, krasnica, a najviše muhara. Presuho vrijeme... Pročitaj cijeli status »