Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 04.09.2022. 09:00

Produljen je rok za prijavu na natječaj za tip operacije 5.2.1

Objavljene su izmjene petnaestog Natječaja za provedbu tipa operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala".

Foto: Martina Popić
  • 8.560
  • 459
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je druge izmjene petnaestog Natječaja za provedbu podmjere 5.2. "Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima", tipa operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala".

Mijenja se rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu i sada je od 12:00 sati 24. lipnja 2022. godine do 12:00 sati 09. rujna 2022. godine.

Naime, prijašnji rok je bio do 29. srpnja ove godine.

Na što paziti kako bi potpora za tip operacije 5.2.1 bila isplaćena

Kako stoji u natječaju, ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 20 milijuna kuna, a visina javne potpore iznosi 100 posto od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i/ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu.

Više informacija potražite ovdje.

Svrha Natječaja je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog prirodnim nepogodama osim potresa i katastrofalnim događajima kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje.


Tagovi

APPRRR Rok Izmjene Prirodne nepogode Obnova


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]