Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 10.11.2022. 09:00

Objavljen novi natječaj za tip operacije 5.2.1. vrijedan 20 milijuna kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je šesnaesti natječaj za ovaj tip operacije

Foto: Depositphotos/Xalanx
  • 9.013
  • 494
  • 0

Šesnaesti natječaj za provedbu tipa operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala" iz podmjere 5.2. "Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., objavila je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 20 milijuna kuna, a visina javne potpore je 100 posto od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

"Njegova svrha je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog prirodnim nepogodama (osim potresa) i katastrofalnim događajima kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje”, napominju iz APPRRR-a.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i/ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) u trenutku podnošenja Zahtjeva za potporu.

Više informacija pronađite ovdje.

Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju Zahtjeva za potporu je od 12:00 sati 28. studenog 2022. do 12:00 sati 30. prosinca 2022. godine. 


Tagovi

APPRRR Natječaj Tip operacija 5.2.1. Obnova zemljišta


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da nije rano za bubamaru?