Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 25.12.2022. 13:30

Objavljen još jedan natječaj za tip operacije 5.2.1 - na raspolaganju 20 milijuna kuna

Rok za podnošenje zahtjeva je od 23. siječnja do 17. ožujka iduće godine.

Foto: Depositphotos/belchonock
  • 9.179
  • 474
  • 1

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) objavila je sedamnaesti natječaj za provedbu tipa operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala" iz podmjere 5.2. "Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 20 milijuna kuna, a visina je 100 posto od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

"Svrha natječaja je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog potresom 22.3.2020. godine i potresima od 28.12.2020. godine kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje", stoji u objavi APPRRR-a.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu.

Više informacija pronađite ovdje.

Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju istog je od 12:00 sati 23. siječnja 2023. do 12:00 sati 17. ožujka 2023. godine. 


Tagovi

Natječaj Obnova Poljoprivredno zemljište APPRRR Potres


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]