Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 04.06.2020. 16:30

APPRRR: Dodatna pojašnjenja za korisnike natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1.

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dodatna pojašnjenja za korisnike natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Foto: JumpStory
  • 1.738
  • 115
  • 0

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojoj službenoj stranici objavila je dodatna pojašnjenja za korisnike natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Svrha ovog natječaja je pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti, a pokazatelji provedbe projekta su očuvanje postojećih/stvaranje novih radnih mjesta i prihodi od djelatnosti i/ili prodajne količine ostvarene u periodu unutar 24 mjeseca od podnošenja konačnog zahtjeva za isplatu.

Sve infomacije o natječaju možete pronaći ovdje.

"Poslovni plan bazira se isključivo na projektu odnosno na nepoljoprivrednoj djelatnosti (bez postojeće imovine, prihoda/rashoda) i na razini potpore od 25%, kako bi korisnik dokazao učinak od djelatnosti u budućnosti. S obzirom na to da se poslovni plan temelji isključivo na novoj djelatnosti, korisnik mora dokazati da će projekt biti održiv i nakon završetka provedbe“, stoji u priopćenju. 

Podsjećamo, APPRRR je već ovoga tjedna objavio prvu izmjenu natječaja za provedbu tipa operacije 6.2.1., a kako su pojasnili, uslijed brojnih pitanja korisnika postavljenih putem mrežne stranice www.ruralnirazvoj.hr pojašnjavaju se pojedini uvjeti prihvatljivosti u Prilogu 1, 2 i 3 Natječaja, a izmjene su objavljene s vidljivim promjenama u tekstu i čistopisu radi lakšeg snalaženja.

Objavljene su prve izmjene drugog natječaja za tip operacije 6.2.1.

Novi predložak poslovnog plana nalazi se u mapi Upute i predlošci te iz APPRRR-a naglašavaju korisnicima da prilikom podnošenja zahtjeva za potporu učitaju popunjeni novi poslovni plan.


Tagovi

Natječaj APPRRRR Tip operacije 6.2.1. Poslovni plan


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.