Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austria Bio Garantie
  • 05.02.2016. 08:30

Kako ojačati poziciju na eko tržištu?

Planirate se baviti ili se već bavite ekološkim gospodarenjem? Na Osječkom proljetnom sajmu, na izložbenom prostoru tvrtke ABG, možete dobiti korisne informacije za razvijanje poslovanja u ekološkoj poljoprivredi.

  • 1.243
  • 126
  • 0

Odlučili ste da više ne želite rukovati s kemikalijama? Razmišljate o ekološkoj poljoprivredi? Prije nego li se odlučite na proizvodnju ekoloških proizvoda trebali biste se informirati o odgovarajućim zakonskim zahtjevima i standardima.

Tvrtka Austria Bio Garantie ima rješenje u okviru podržavanja poljoprivrednih gospodarstava te proizvođačima hrane pomaže kako bi se razvijali na održiv način i ojačali svoju poziciju na tržištu. Osim toga, nadzire jedinice biljne proizvodnje i gospodarstva koja se bave uzgojem životinja, a provodi i nadzor inputa u ekološkoj poljoprivredi i zajedno u suradnji s međunarodnim partnerima vrši nadzor drugih standarda kvalitete.

ABG je vodeće kontrolno tijelo u Austriji koje je od 2012. godine prisutno u Republici Hrvatskoj. Stručni i educirani tim pruža širok raspon neovisnih i profesionalnih usluga vezanih za ekološki sektor.

Predstavljanje na Osječkom proljetnom sajmu

Kontrolno tijelo tvrtke Austria Bio Garantie sudjeluje na Osječkom proljetnom sajmu koji će se ove godine održati od 04. do 06. ožujka na sajamskom prostoru Pampas. Ukoliko se želite baviti ekološkom poljoprivredom, preradom ili trgovinom i tražite pouzdanog partnera u postizanju cilja, posjetite njihov izložbeni prostor u paviljonu 1 na Osječkom sajmu. Planirate li se baviti ili se već bavite ekološkim gospodarenjem sada imate priliku dobiti i razmijeniti potrebne informacije o načinu rada ABG-a.

Posjet Međunarodnom sajmu ekološke poljoprivrede i ekoloških proizvoda

Osim izlaganja na osječkom poljoprivrednom sajmu, tvrtka ABG organizirala je posjet za svoje klijente Međunarodnom sajmu ekološke poljoprivrede i ekoloških proizvoda-Biofach u Njemačkoj koji se ove godine održava od 10. do 13. veljače u Nurembergu.

U prilogu ispod članka pogledajte fotogaleriju posjeta sajmu Biofach 2016.!

Spomenuti sajam je najveći ekološki sajam u Europi na kojemu su prisutni svi značajniji ekološki izlagači iz cijeloga svijeta. Ukupno 40 zainteresiranih klijenata, koji su ujedno ekološki proizvođači i prerađivači, imat će priliku za stjecanje novih znanja i ideja koje će biti korisne za buduće poslovanje.

Organizatori putovanja iz ABG-a istaknuli su kako im je zadovoljstvo klijenata zbog kvalitete i brzine njihovih usluga ključan motiv za daljnju dobru suradnju, a ovakve i slične sajamske priredbe oduvijek su bile prigoda za susrete koji dodatno učvršćuju poslovne odnose.

Za više informacija o uslugama vezanim za razvijanje poslovanja u ekološkoj poljoprivredi možete se obratiti na jedan od niže navedenih kontakata!


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Ekološka proizvodnja Austria Bio Garantie Nadzor ekološke kvalitete Osječki proljetni sajam Biofach Ekološki sajam


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Bio Garantie d.o.o.

Ulica Ivana Mažuranića 2, 40000 Čakovec, Hrvatska
tel: +385 (0) 40 390 163, e-mail: hrvatska@abg.at web: http://hr.abg-cert.com/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]