Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni horoskop
  • 26.01.2016. 17:40

Rakovi skladaju pjesme o poljoprivredi!

Nemojte plakati, bit će još gore!

  • 253
  • 16
  • 0

Polje/staja

Kad ih netko optuži da su pesticidima pošpricali susjedovu uljanu repicu gdje mu pčele idu na ispašu, zasuze im se oči. Onda im treba jedno vrijeme da to prebole pa mogu nastaviti dalje sa životom. Tko zna što će ove godine napraviti. Ne puštajte ih same nikud. Često pišu tužne pjesme o poljoprivredi kad nitko ne gleda. Pišu pod pseudonimom jer ne žele da to itko sazna i šalju u Gospodarski list. Te pjesme nikad nitko nije objavio.

Voćnjak/vinograd

Megalomani s tendencijom bijega od civilizacije. Poljoprivrednici u znaku Raka su najćudljivija vrsta. U jednom trenutku majčinski raspoloženi, nude vam mezu, brak, vino iz vlastitog podruma berba 85.-e, a onda naprave scenu i zasipaju vas psovkama. Oni su kao tempirane bombe koje vam svakih nekoliko dana eksplodiraju u lice. Vole romantiku u traktoru. Često sa sobom u voćnjak vode i ženu. Poznati su po tome što su čudni. Vole konje. I malu djecu. Puno male djece. Sa 35. godina obavezno imaju bar po dva unuka.

Mehanizacija

Najdraži poslovi: fićukanje u obiteljskom traktoru.


Tagovi

Pjesme Poljoprivredni horoskop Rak


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]