Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 02.12.2015. 12:35

Za podizanje višegodišnjih nasada 980 tisuća kuna

Pomoću novca iz IPARD programa, zagrebačka tvrtka Lisine, posadila je na području općine Vojnić nove nasade voća i vinove loze.

  • 540
  • 66
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Tvrtki Lisine d.o.o. iz Vojnića u Karlovačkoj županiji, osnivača Zdravka Krasića iz Zagreba, isplaćeno je 980.105,50 kuna za ulaganje u novo podizanje nasada šljiva i oraha te vinove loze.

Ovom investicijom, povećali su se prodaja i prihodi tvrtke, poboljšala kvaliteta proizvoda, smanjili troškovi te pomoglo konkurentnosti i održivosti na tržištu.


Povezana biljna vrsta

Vinova loza

Vinova loza

Sinonim: - | Engleski naziv: Wine grape | Latinski naziv: Vitis vinifera

Vinske sorte vinove loze bijeloga grožđa uzgajaju se na pjeskovitim tlima, a tamnija tla su povoljnija za crne (obojene) sorte, prije svega zbog svog povoljnijeg toplinskog... Više [+]

Tagovi

IPARD Agencija Mjera 101 Lisine d.o.o. Vojnić Karlovačka županija Zdravko Krasić Zagreba Nasadi šljiva Orasi Vinova loza Investicija Konkurentnost


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.