Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 22.10.2015. 12:00

Za nasade jabuka 285 tisuća kuna

OPG Josipa Cafuka bavi se proizvodnjom jabuka. Dosadašnje nasade će proširiti i postaviti zaštitu od tuče, za što su im odobrena IPARD sredstva.

Foto: OPG Cafuk
  • 181
  • 25
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Cafuk Josipa iz Vidovca u Varaždinskoj županiji, isplaćeno je 285.635,92 kuna za ulaganje u podizanje i rekonstrukciju nasada jabuka odnosno kupnju sadnica, podizanje ograde, nabavku sistema za zaštitu od tuče kao i kupnju opreme i poljoprivredne mehanizacije i to traktora, vučenog atomizera i vinogradarsko-voćarskog lopatara.

Foto: OPG Cafuk


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 OPG Cafuk Josip Vidovec Varaždinska županija Nasadi jabuka Zaštita od tuče Vučeni atomizer Vinogradarsko-voćarski lopatar


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.