Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 08.06.2016. 10:30

Turski traktori ušli u hrvatska sela

Hattat karavana u Baranji i Podravini!

  • 7.360
  • 532
  • 0

Nakon što su u baranjskom selu Petlovac nedavno prodana dva nova Hattat traktora A110 od 103 konjske snage, bilo je vrijeme da se u tom mjestu nadomak Belog Manastira i granice s Mađarskom održi i njihova promocija.

Zdravko Stoshiki, prodajni manager za Balkan također je iz Makedonije i sa ekipom iz turske tvornice stigao je u Petlovac. Stigao je sa specijalnim promotivnim kamionom. Osim u Petlovcu, ista prezentacija je održana je i na jezeru Šoderica u Koprivnici, gdje su se, kao i u Baranji posjetitelji upoznavali s modelima ovih traktora, ali najviše s traktorima A serije, posebice tip A110 snage 103 konjske snage.

Hattat u Bizovcu

Novi je uvoznik traktora Hattat iz turske AgroPMD iz Osijeka i Koprivnice. "Ovo je naš novi adut na hrvatskom tržištu i jako smo zadovoljni što smo vodstvom turskog proizvođača uspješno dogovorili suradnju", ističu u AgroPMD-u.

Novi adut na hrvatskom tržištu

Hattat A serija traktora objedinjuje modele traktora različitog raspona snage (50 do 120 KS), zbog čega ih u matičnoj zemlji često nazivaju turskim hrvačima. Traktori se izvoze u preko 20 zemalja, a u Poljskoj je brand Hattat bio izabran za traktor godine.

Voćarski traktori A serije pogodni su za sve vrste radova u voćnjacima, povrtnjacima i vinogradima. Od voćarskih do kompaktnih modela, svi su svojim dimenzijama i performansama prilagođeni svim uvjetima rada te osiguravaju udobnu vožnju, superiornu pokretljivost te lako i jednostavno okretanje.

Hattat u Petlovcu

Perkins motor od 50 do 79 KS

U Hattat traktore ugrađen je 3-cilindrični Perkins motor s rasponom snage od 50 do 79 KS (37 kW, 50 kW, 58 kW) i zapreminom od 3.300 ccm. Voćarski traktor je pogodan za sve vrste radova u voćnjacima, povrtnjacima i vinogradima. Sa pogodnim dimenzijama i performansama osigurava udobnu vožnju, superiornu pokretljivost i lako i jednostavno okretanje.

U Hattat A110 traktore ugrađen je 4 cilindrični Perkins motor, zapreminom od 3.300 ccm.


Fotoprilog


Tagovi

Stoshiki Hattat Traktor Petlovac Baranja Šoderica Koprivnica


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]