Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabor i banane
  • 02.03.2018. 15:30

Tko o čemu - Sabor u tri ujutro o bananama

Jeste li znali da su banane poskupjele? Nakon salve smijeha iz sabornice u tri ujutro, morat ćete znati.

  • 804
  • 117
  • 0

Jeste li već primijetili da su banane poskupjele? Ako i niste, nakon noćašnje rasprave u Saboru - morat ćete. Naime, zastupnik Mosta Tomislav Panenić odlučio je oko tri sata ujutro raspravljati upravo o - bananama! 

"Vjerojatno je svatko od nas uživao u bananama, ali to je prošlo. Ako niste primijetili, banane su poskupile. Cijena je porasla za 46 posto što je, morate priznati, podataka koji ne bismo željeli ni za jedan artikl da se dogodi. Banane su sad između 12 i 14 po kilogramu. Što su razlozi? Kažu da je razlog politička nestabilnost u Hrvatskoj...", polemizirao je Panenić i prasnuo u smijeh.

Snimka se proširila medijskim prostorom, a ostalo je povijest. Doduše, u videu su zastupnika čak nazvali i napušenim, premda sumnjamo u to. 

Kako je to izgledalo noćas oko tri, pogledajte u videu.

Video: Youtube/Generator


Tagovi

Banane Sabor Tomislav Panenić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).