Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obavijest voćarima
  • 27.11.2014. 15:00
  • Koprivničko-križevačka

Sakupljanje ambalažnog otpada!

Obavijest Savjetodavne službe za voćare.

  • 98
  • 3
  • 0

Udruga CROCPA u suradnji s tvrtkom CIAK organizira sakupljanje ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja na području Koprivničko-križevačke županije. Akcija "Prateći list"namijenjena je poljoprivrednim gospodarstvima koja trebaju prateći list kao dokaz da otpadnom ambalažom sredstava za zaštitu bilja gospodare na Zakonom propisani način.

Mreža skupljanja ambalažnog otpada SZB

Datum

Mjesto

Vrijeme
2.12.2014. Koprivnica Reciklažno dvorište Adolfa Daničića bb 8.00-12.00
4.12.2014. Križevci Poljocentar d.o.o. Nikole Tesle bb 8.00-12.00
9.12.2014. Đurđevac GRAMINEA (G-27) Kolodvorska 19 8.00-11.00

Kako čitavi projekt financiraju članovi CROCPA EKO MODEL-a, sakuplja se samo ambalaža tvrtki: Agroteks, AgroChem-Maks, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Pinus Agro, Syngenta Agro. Posjednici otpada ne snose nikakve troškove prilikom vraćanja prazne ambalaže.

Međutim, ako koristite zaštitna sredstva drugih proizvođača/uvoznika, trebate im se obratiti kako bi vam osigurali povrat ambalaže. Na lokacijama sebez naknade neće prihvaćati ambalaža nečlanova Udruge i projekta (npr. Herbos d.d. u stečaju).

Posjednici ambalaže proizvođača Herbos mogu predati ambalažu u C.I.A.K. d.o.o., platiti zbrinjavanje avansno te se javiti u Herbos radi refundacije troškova zbrinjavanja ambalaže.

mr. sc. Željkica Oštrkapa-Međurečan
E-mail: Zeljkica.Ostrkapa.Medjurecan@savjetodavna.hr


Tagovi

Savjetodavna služba Preporuke Savjeti


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]