Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 14.11.2014. 15:10

Pomoću IPARD-a do prerade i trženja maslina

Korisniku IPARD sredstava, Žižanj d.o.o. iz Zadarske županije isplaćeno je 325.989,20 kn za ulaganje u opremu za preradu maslina i trženje maslinovog ulja.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 176
  • 8
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 103 "Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda".

Korisniku Žižanj d.o.o. iz Zadarske županije isplaćeno je 325.989,20 kn za ulaganje u opremu za preradu maslina i trženje maslinovog ulja. Korisnik je IPARD sredstvima nabavio liniju za proizvodnju maslinovog ulja, poluautomatski stroj za etiketiranje, punionicu za boce, automatsku stanicu za doziranje dušika i zatvoreni vertikalni spremnik.

Agencija za plaćanja do sada je isplatila preko 412 milijuna kuna za završene projekte IPARD programa.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

IPARD prrogram Oprema za preradu maslina Maslinovo ulje Žižanj Linija za proizvodnju Poluautomatski stroj za etiketiranje Vertikalni spremnik

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]