Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro-tok
  • 29.08.2017. 09:00

Na Farm Showu izložili strojeve najjačih svjetskih brendova

Tvrtka Agro-tok izložila je FACMA strojeve za rad u nasadima lijeske i drugih jezgričavih kultura, atomizer Martignani te dva stroja za ekološku obradu tla!

  • 1.293
  • 168
  • 0

Među brojnim izlagačima na 4. Farm Show-u, svoje strojeve izložila je i tvrtka Agro-tok iz Širokog Polja. Na sajmu su prisutni svake godine, a jedni su od osnivača Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH.

Na sajmu su izložili strojeve za rad u nasadima lijeske i drugih jezgričavih kultura - veliki samohodni kombajn FACMA C380S, vučeni kombajn FACMA C300T, pomoćne alate koje Facma koristi za sakupljanje lješnjaka, atomizer Martignani te dva stroja za ekološku obradu tla, to su kultiuvator Hatzenbichler - šestoredni kukuruzni/suncokretni sa pneumatskim dozatorom gnojiva te veliki Hatzenbichler štrigl zahvata 18 metara koji je pogodan velikim površinama.

Iz tvrtke Agro-tok kažu kako i naredne godine očekuju nastavak uspješne i kvalitetne suradnje sa domaćim i inozemnim kupcima u segmentima koje pokrivaju, a to su prodaja mehanizacije specijalizirane za jezgričavo voće, lješnjak, orah i slično, zatim za ekološku obradu tla renomirane tvrtke Hatzenbichler, strojevi nizozemskog proizvođača Tulip kojeg također zastupaju dugi niz godina koji se bave strojevima za racionalnu obradu tla.

"Iznimno smo zadovoljni posjećenošću ovogodišnjeg sajma, vidimo se i iduće godine", kažu iz Agro-toka.

Zastupaju neke od najjačih svjetskih brendova

"Zastupnici smo atomizera Martignani koji uz pomoć sistema elektrostatičkog nabijanja čestica postiže takozvano lijepljenje mase kojom se obrađuje voćka, lijepljenje na list te postizanje velikih efekata. Možemo reći da pokrivamo neka polja u mehanizaciji koja su malo ili nikako pokrivena od strane drugih proizvođača. Tržište je, premda u početnim godinama bilo poprilično suzdržano na takve proizvode no potreba za takvim proizvodima koji štede novac i štede vrijeme su postali nešto što je vrlo traženo, gdje se vraćamo ponajviše na strojeve za jezgričavo voće gdje zastupamo najjače brendove u svijetu, kao što su FACMA, Torrengo i drugi", kaže Filip Tokić iz tvrtke Agro-tok.

Za narednu godinu imaju u planu nastaviti suradnju s istim dobavljačima i opskrbljivati domaće i vanjsko tržište s istom mehanizacijom koja sve više i sve lakše nalazi mjesta kod naših proizvođača koji su uvidjeli zašto uložiti u takvu mehanizaciju.


Povezana biljna vrsta

Lijeska

Lijeska

Sinonim: Lješnjak, lješnik | Engleski naziv: Hazel | Latinski naziv: Corylus avellana L.

Lijeska je sredozemna kultura i izrazito heliofitna biljka. Vrlo je neobična voćka jer za razliku od drugih vrsta koje cvatu u proljeće, ona cvate zimi i to od prosinca do ožujka.... Više [+]

Tagovi

Farm Show Agro-tok Jezgričavo voće Kombajn Obrada tla Strojevi Tulip Facma Hatzenbichler Lješnjak


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.