Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 04.03.2015. 13:22
  • Osječko-baranjska

LabPlant - "in vitro" voćne sadnice

  • 203
  • 9
  • 0

LabPlant j.d.o.o., poduzeće sa sjedištem u Bijelom Brdu osnovano je u siječnju 2015. godine. Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja voćnih sadnica tehnikom „in vitro" te uzgoj i prodaja sadnog materijala.

Kao izvor materijala koriste se dijelovi biljke (eksplantati) i sve se aktivnosti provode u sterilnim uvjetima uključujući i hranjivi medij koji je točno određenog sastava za pojedine vrste biljaka.

Rast biljaka odvija se uz kontrolirane uvjete svjetlosti, temperature i relativne vlažnosti zraka u posebno opremljenoj klima-komori a prilagodba biljaka na uvjete ex vitro odvija se u prostoru za aklimatizaciju.

Misija

Proizvesti kvalitetan sadni materijal koji je pretpostavka za uspješnu poljoprivrednu proizvodnju. Proizvodnjom bezvirusnih sadnica te njihovim certificiranjem otvoriti mogućnost plasiranja proizvoda na domaće tržište i na tržište Europske unije.

Vizija

Svakodnevnim ostvarivanjem osobnih i poslovnih ciljeva te ustrajnim radom, upornošću i žrtvovanjem stvoriti, na zdravim temeljima, prestižno poduzeće za proizvodnju sadnica "in vitro".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Isporučili smo Claas Axion 870 Cebis CMATIC, njegovim novim vlasnicima hvala na ukazanom povjerenju i želimo im što lakši rad s novim strojem!
#SatenskoZeleni #ClaasServis