Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rade Babić
  • 29.12.2017. 13:30

Godina mu je 90, prodaje sadnice maslina i sav prihod daje za liječenje raka!

Barba Rade Babić oduševio je Hrvatsku! Ima i naš najdublji naklon. Svaka čast!

Foto: Facebook/
  • 1.495
  • 260
  • 0

Devedesetogodišnji Rade Babić iznova je oduševio Hrvatsku! Naime, taj vlasnik rasadnika "Ruzinavi brod" iz Zadra, ponovno je u humanitarnoj misiji. Na zadarskom Branimiru prodaje sadnice maslina, a sav prihod on i supruga darivat će za pomoć bolnici za liječenje raka!

Priču o nesebičnom barbi Radi objavila je Marina Šarlija na facebooku, a njegova prekrasna gesta odmah se proširila internetom.

"Ova prekrasna duša od čovika poklanja 1.500 sadnica maslina za pomoć bolnici za liječenje raka. Svaka donacija je dobrodošla i koliko možeš, daš i dobiješ sadnicu! Ma koja je to ljubav prema čovječanstvu i želja da pomogneš kad sa svojih 90 godina stojiš na ledari dok mladi non stop njurgaju kako nešto ne mogu. Kapa do poda! Priča s tolikom strašću o svom radu i svojoj tradiciji djeljenja sadnica. Prošle godine je podijelio čak 2.500 sadnica!", napisala je Marina.

Barba Rade, imate i naš najdublji naklon!

Foto: Facebook/Marina Šarlija


Tagovi

Rade Babić Masline Sadnice Pomoć


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).