Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Škola rezidbe
  • 29.01.2016. 12:30

Besplatno naučite sve o pravilnoj rezidbi voćaka

Polaznici si moraju osigurati prijevoz do voćnjaka te sa sobom ponijeti oštre škare, bilježnicu, olovku, manju količinu 70-postotnog alkohola za dezinfekciju alata, rukavice i prikladnu odjeću.

  • 2.726
  • 312
  • 0

Savjetodavna služba Požeško-slavonske županije 15. i 16. veljače u Kaptolu organizira zimsku školu rezidbe voćaka. Tijekom prvog dana edukacije u općinskoj zgradi bit će održana teorijska nastava nakon koje slijedi terenski rad. Za drugi dan u nasadima različitih voćnih vrsta planirana je praktična rezidba.

"Polaznici si moraju osigurati prijevoz do voćnjaka te sa sobom ponijeti oštre škare, bilježnicu, olovku, manju količinu 70-postotnog alkohola za dezinfekciju alata, rukavice i prikladnu odjeću. Rezidba će se održati i u slučaju oblačnog vremena, snijega, jako niske temperature ili lagane kiše. Odgodit ćemo je tek za koji sat jedino ako bude padala jaka kiša. Polaznici koji dođu bez potrebnog alata moći će ga kupiti po pristupačnim cijenama", rekao je Tomislav Božičević, viši stručni savjetnik za hortikulturu.

Naš sugovornik poziva sve zainteresirane da se do 12. veljače osobno prijave u uredu Savjetodavne službe Požeško-slavonske županije ili telefonskim pozivom na broj 034/313-944.

Nakon edukacije za voćare, 25. i 26. veljače bit će održana škola rezidbe vinove loze.


Tagovi

Škola rezidbe voćaka Kaptol Tomislav Božičević


Autorica

Maja Đurić

Više [+]

Novinarstvom se bavi već nekoliko godina, a specijalizacija su joj poljoprivredne teme. Suradnica je mnogih medija vezanih za agrar.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije