Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obavijest voćarima
  • 04.04.2014. 22:00
  • Primorsko-goranska

Akcija prikupljanja ambalažnog otpada SZB

Obavijest Savjetodavne službe za voćare.

  • 64
  • 3
  • 0

Udruga CROCPA koja u suradnji s tvrtkom CIAK d.o.o. organizira sakupljanje ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja svojih članica najavila je za srijedu, 23. travnja 2014. akciju prikupljanja za područje Primorsko-goranske županije. Organizatori ističu da će se u akciji prikupljanja CROCPA Eko model u 2014. prihvaćati isključivo prazna ambalaža tvrtki članica Udruge CROCPA koje plaćaju skupljanje i zbrinjavanje svog otpada.

Tvrtke članice CROCPE u 2014. jesu:

Pozivaju se poljoprivredna gospodarstva sa područja Primorsko-goranske županije, koja trebaju imati ovjereni prateći list kao dokaz da su otpad SZB zbrinuli na propisan način, da u srijedu, 23.travnja 2014. od 09.00 do 11.00 sati u dvorište Poljoapoteke Cortina, Novo naselje bb u Mavrince na Čavlima donesu i predstavnicima ovlaštene tvrtke predaju do sada sakupljenu ambalažu SZB.

Prilikom predaje otpadne ambalaže sredstava za zaštitu bilja potrebno je imati pravilno ispunjen prateći list (obrazac PL-O). Obrazac se kupuje u Narodnim novinama. Više informacija o projektu kao i primjer pravilno ispunjenog obrasca PL-O (male promjene u odnosu na prošlu godinu) možete pogledati na www.crocpa.hr.

Karmen Karlić, dipl.inž.agr.
E-mail: Karmen.Karlic@savjetodavna.hr


Tagovi

Savjetodavna služba Preporuke Savjeti


Partner