Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska voćarska zajednica
  • 18.10.2018. 12:45

Akcija Hrvatske voćarske zajednice: kupite 3 kg domaće jabuke za cijenu 1 kg u trgovačkom lancu!

Akcijom koja počinje sutra žele potaknuti građane da kupuju domaću robu od svojih susjeda u kratkim lancima opskrbe po povoljnijim cijenama od onih koje se nude na akcijama u trgovačkim lancima.

Foto: Bigstockphoto/tpziji
  • 2.434
  • 323
  • 1

Kako zaštititi domaću proizvodnju jabuka te ukazati na nekorektne postupke domaćih trgovačkih lanaca koji prodaju uvoznu jabuku na akcijama po 9,99 kn/kg, teme su konferencije koju će Hrvatska voćarska zajednica održati sutra u Bjelovaru. Na konferenciji koja se održava u 12 sati, govorit će predsjednik kriznog stožera HVZ Željko Ledinski i tajnik Udruge voćara Virovitičko-podravske županije i član vijeća HVZ Davor Krznarić.

OPG Ledinski će, pak, na štandu HVZ nuditi domaću jabuku Granny Smith po 3 kg za cijenu 1 kg uvozne jabuke iz Španjolske koja se ovaj tjedan nudi na akciji u Bjelovaru u trgovačkom centru. Akcija će trajati 3 dana pod motom 3x3,33=9,99 kn kupujte 3 kg domaće jabuke za cijenu 1 kg u trgovačkom lancu.

"Na taj način želimo potaknuti  građane da kupuju domaću robu od svojih susjeda u kratkim lancima opskrbe po povoljnijim cijenama od onih koje
se nude na akcijama u trgovačkim lancima
", najavljuju iz Hrvatske voćarske zajednice. 


Povezana biljna vrsta

Jabuka

Jabuka

Sinonim: - | Engleski naziv: Apple | Latinski naziv: Pyrus malus L.

Jabuka je temelj voćarske pro­izvodnje i služi kao osnovica za usporedbu isplativosti uzgoja drugih voćaka. Njezini plodovi dozrijevaju od najranijeg ljeta sve do zime. Plodovi... Više [+]

Tagovi

Hrvatska voćarska zajednica OPG Ledinski Jabuka Akcija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.