Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Svjetski dan jabuka
  • 20.10.2017. 10:30

A kako ti pojedeš svoju jabuku?

Povodom Svjetskog dana jabuka, američka organizacija USApple ima super popularnu kampanju.

Foto: Bigstockphoto/romrodinka
  • 242
  • 24
  • 0

Svjetski dan jabuka obilježava se 20. listopada, a sve je započela organizacija Common Ground 1990. godine u Londonu. Cilj im je bio promicanje njenih zdravstvenih kvaliteta i demonstracije mnogobrojnih sorti jabuke koje se uzgajaju u Engleskoj.

Ove godine američka organizacija USApple također organizira kampanju naziva "How Do You #AppleADay?" kojom želi pratiti navike onih koji konzumiraju jabuke, navodi freshplaza.

U SAD-u je cijeli listopad posvećen jabuci gdje USApple kroz medije i druge kanale komunikacije potiču sve pojedince da dijele komentare, postove, fotografije i videozapise o tome što oni poduzimaju za svoj #AppleADay. Svaka osoba koja dijeli materijale na njihovoj internetskoj stranici, na društvenim medijima i to s hashtagom #AppleADay, ulaze u svojevrsnu nagradnu igru gdje su dobici darovne kartice ili druge nagrade.

Od komadića do prženih jabuka, izblendanih ili pečenih, kao jutarnji obrok ili sredinom ponoćnog zalogajčića..., USApple nastoji stvoriti najduži popis načina uživanja u ovom voću.

"Naša industrija i šira zdravstvena zajednica uvijek potiču ljude da jedu barem jednu jabuku dnevno. No, ta jabuka ne mora za sve izgledati jednako", rekla je Korenna Wilson, direktorica zdravlja potrošača i odnosa s medijima, USApple.

"Želimo imati "vrhunsku berbu" kada su u pitanju potrošači kako bismo saznali kako ljudi uživaju u omiljenim jabukama i pokazati da smo daleko od dosadnog načina konzumiranja. Rastući popis će nam dati nove ideje kako se uklopiti u tu jabuku dnevno", zaključila je Wilson.

A na koji način vi pojedete svoju jabuku dnevno?

Foto: Bigstockphoto/romrodinka


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.