Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska voćarska zajednica
  • 28.01.2014. 09:00

9. Savjetovanje hrvatskih voćara u Splitu

Savjetovanje na temu "Mjere za razvoj i unaprjeđenje mediteranskog voćarstva" održat će se od 6. do 8. ožujka 2014. godine u Splitu

Foto: freepik.com
  • 1.223
  • 114
  • 0

Hrvatska voćarska zajednica u suradnji sa Savjetodavnom službom, Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo, Institutom za jadranske kulture i melioracije krša, Zagrebačkom udrugom voćara i Voćarskom udrugom Trišnjin cvit organizira 9. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara sa međunarodnim sudjelovanjem.

Savjetovanje na temu "Mjere za razvoj i unaprjeđenje mediteranskog voćarstva" održat će se od 6. do 8. ožujka 2014. godine u Splitu.

Organizatori pozivaju sve voćare neka nazive tema, kao i ime i prezime autora i koautora, dostave najkasnije do subote, 1. veljače 2014., kako bi se pravovremeno, po sekcijama, mogli razvrstati radove i poslati pozivi. Također, potrebno je dostaviti i sažetak radova najkasnije do 15. veljače, radi tiskanja Zbornika sažetaka, putem e-maila: vocarski-centar@zg.t-com.hr ili hrvocarskazajednica@gmail.com.

Rezervaciju soba za gore navedene datume možete obaviti putem tel. 021/302-302 ili maila:prodaja@arthotel.hr, Hotel ART.

Foto: freepik.com


Tagovi

Savjetovanje Voćarstvo Split PSS Hrvatska voćarska zajednica

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.