Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 20.03.2014. 11:00

817 tisuća kuna iz IPARD-a za nasad jabuka

Sredstva iz IPARD-a otišla u Brodsko-posavsku županiju za podizanje nasada jabuka

Foto: freedigitalphotos.net
  • 269
  • 26
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

Korisniku OPG Stipo Velikanović iz Trnjana u Brodsko-posavskoj županiji isplaćeno je 817.500,96 kn za podizanje nasada voća, izgradnju i opremanje sustava za navodnjavanje te sustav za zaštitu od tuče. Korisnik je ulaganjem proširio proizvodne kapacitete i modernizirao tehnološke procese u proizvodnji jabuka.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Voćarstvo Jabuke OPG Stipo Velikanović Trnjani IPARD APPRRR Brodsko-posavska županija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]