Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obavijest vinogradarima i voćarima
  • 20.04.2015. 10:00
  • Varaždinska

Vinogradima i voćnjacima još prijeti mraz

Obavijest Savjetodavne službe za vinogradare i voćare.

  • 145
  • 11
  • 0

Obavještavamo voćare i vinogradare, posebno one u nizinskim područjima, da je ponegdje bilo mraza, pa im preporučamo da pregledaju svoje nasade na potencijalno pogođenim mjestima. U slučaju šteta, tretirajte ih biostimulatorima i ojačivačima bilja, kako bi se biljke što prije oporavile od stresa.

Neki od pripravaka koji se mogu koristiti su Drin, AminoVital, AlgoVital Plus, Pepton ili neki drugi preparat s visokom koncentracijom aminokiselina.

Obavezno prije pripreme i primjene sredstava za zaštitu bilja pročitajte priložene upute i upozorenja za uporabu, te ih se pridržavajate. Otpadnu ambalažu zbrinite na propisan način.

Martina Borić dipl.ing.agr
[email protected]


Tagovi

Savjetodavna služba Preporuke Savjeti Vinogradari Nizinska područja Mraz Biostimulatori Ojačivači bilja Drin AminoVital AlgoVital Plus Pepton Aminokiseline Martina Borić


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tomci dobili ekološki certifikat Obitelj Tomac po mnogočemu visoko podiže ljestvicu kvalitete i prepoznatljivosti svojih vina, a najnoviji dokaz njihove uspješnosti stjecanje je ekološkog certifikata. Ekološki pristup budućnost je Plešivice... Više [+]