Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Godišnja skupština
  • 27.03.2014. 15:00

Udruga vinogradara i voćara "Stjepan Koydl"

Na godišnjoj skupštini požeške Udruge vinogradara i voćara "Stjepan Koydl" prezentirani su planovi za ovu godinu

Foto: freedigitalphotos.net
  • 321
  • 20
  • 0

U prostorijama gradskog podruma Požege u subotu, 22. ožujka, održana je redovna godišnja skupština Udruge vinogradara i voćara "Stjepan Koydl". Osim izbora radnog predsjedništva, iznesena su izvješća o radu i predstavljeni planovi za nadolazeće razdoblje.

Vinogradare je pozdravio i požeški gradonačelnik Vedran Neferović. "Vi ste čuvari tradicije i zaštitni znak grada Požege. Gradske manifestacije se bez vaše pomoći i vašeg aktivnog pristupa ne bi uspjele realizirati niti bi bile prepoznatljive. Želim vam uspješan rad i realizaciju vaših planova, a moja će vam vrata uvijek biti otvorena", naglasio je gradonačelnik.

Predsjednik Udruge Dinko Vojak iznio je izvješće o radu u prošloj godini te izdvojio neke od manifestacija u kojima je Udruga sudjelovala: projekt Zeleno-plavo i Vincelovo, Festival graševine u Kutjevu, Martinje i brojne druge. Najavljeni su i ovogodišnji planovi, od kojih se posebno može istaknuti projekt strategije očuvanja požeškog vinogorja, a vinogradarima je želja obnoviti i prostor gradskog podruma.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Stjepan Koydl Udruga Vinogradarstvo Voćarstvo Požega Godišnja skupština Dinko Vojak Vedran Neferović


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.