Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vina Markota
  • 15.10.2015. 14:25

U Dinamovoj VIP loži piju se vina iz Pleternice

Iako su svi hrvatski krajevi bogom dani za proizvodnju kvalitetnih vina, važno je i za boce kvalitetne kapljice pronaći kupca. Djelatnici tvrtke Vina Markota iz Pleternice, našli su odličan način za promidžbu.

Foto: V.M.
  • 320
  • 33
  • 0

Na adresu NK Dinama ovih je dana iz pleterničke tvrtke Vina Markota d.o.o. otišlo prvih 500 boca Cabernet sauvignona iz 2012. godine. Nastavak je to, prije nekoliko godina započete suradnje, koja obitelji Markota, kao proizvođaču vina, donosi dobru reklamu, a vjeruje se i da će čelnici NK Dinama to vino darivati svojim prijateljima i poslovnim partnerima diljem svijeta, što će biti općenito odlična reklama za hrvatska vina.

Unatoč porazu, Pleterničani su više dobili nego izgubili

Marko Markota, direktor Vina Markota, kaže da su kontakti s upravom Dinama počeli prije nekoliko godina, konkretnije 2012. godine, kada su dinamovci došli u Pleternicu, odmjeriti snage s tamošnjom Slavijom. I pobijedili. Pobjedu su, između ostaloga, nazdravili i s Markotinim vinima. Svidjela su im se, pa je dogovorena suradnja. Već tri godine tako na maksimiskom stadionu postoji reklama za Markota vina, a tvrtka klubu godišnje isporuči nekoliko tisuća boca. U stadionskoj loži, do sada se pila pleternička graševina, a sada će i cabernet. Pit će ga svi gosti koji dolaze igrati u Zagreb, a ove godine i oni iz Lige prvaka. Kakva će to biti reklama za ovog proizvođača vina iz Pleternice, ne treba niti govoriti.

Inače, osim Dinamovog, na određenom broju boca vina ovoga proizvođača, već nekoliko godina postoji i grb Milenij hotela Opatija s 5 zvjezdica. Riječ je o graševini s brda Starac, koja im se redovito isporučuje.

Foto: V.M.


Tagovi

NK Dinamo Vina Markota d.o.o. Pleternica Marko Markota Cabarnet sauvignon Suradnja Reklama Poslovni partneri Slavija Maksimirski stadion Graševina Cabernet Liga prvaka Milenij hoteli Opatija Brdo Starac


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]