Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska omotnica
  • 19.11.2015. 15:45

Raspisana dva natječaja za vinogradare i vinare

Fizičke i pravne osobe upisane u Vinogradarski registar mogu se do 21.12. ove godine javiti na natječaje radi dobivanja potpore za razvoj vinogradarstva i vinarstva.

  • 547
  • 54
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je nove natječaje za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018. za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina i mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda.

Kod mjere Investicija u vinarije i marketing vina prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe koje su u trenutku podnošenja prijave, upisane u Vinogradarski registar. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 3.000.000 eura, dok minimalni iznos potpore po projektu iznosi 5.000 eura.

Kod mjere Restrukturiranje i konverzija vinograda korisnici također mogu biti fizičke i pravne osobe upisane u Vinogradarski registar, no fizičke osobe moraju biti obveznici poreza na dohodak odnosno poreza na dobit. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 1.500.000 eura, a minimalni iznos potpore po projektu je 5.000 eura. Oba natječaja traju do 21. prosinca 2015.


Tagovi

Agencija za plaćanja Nacionalni program Sektor vina Investicije u vinarije Marketing vina Restrukturiranje Konverzija vinograda Vinogradarski registar Obveznici poreza Prihvatljivi troškovi Natječaj


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]