Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska omotnica
  • 19.11.2015. 15:45

Raspisana dva natječaja za vinogradare i vinare

Fizičke i pravne osobe upisane u Vinogradarski registar mogu se do 21.12. ove godine javiti na natječaje radi dobivanja potpore za razvoj vinogradarstva i vinarstva.

  • 547
  • 54
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je nove natječaje za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018. za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina i mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda.

Kod mjere Investicija u vinarije i marketing vina prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe koje su u trenutku podnošenja prijave, upisane u Vinogradarski registar. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 3.000.000 eura, dok minimalni iznos potpore po projektu iznosi 5.000 eura.

Kod mjere Restrukturiranje i konverzija vinograda korisnici također mogu biti fizičke i pravne osobe upisane u Vinogradarski registar, no fizičke osobe moraju biti obveznici poreza na dohodak odnosno poreza na dobit. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su 1.500.000 eura, a minimalni iznos potpore po projektu je 5.000 eura. Oba natječaja traju do 21. prosinca 2015.


Tagovi

Agencija za plaćanja Nacionalni program Sektor vina Investicije u vinarije Marketing vina Restrukturiranje Konverzija vinograda Vinogradarski registar Obveznici poreza Prihvatljivi troškovi Natječaj


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]