Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zaklada Miljenko Grgich
  • 06.03.2015. 12:05

Prijave za praksu u Kaliforniji za studente vinarstva!

Zahvaljujući Zakladi Miljenko Grgich, dvoje studenata zagrebačkoga Agronomskog fakulteta, vinogradarsko- vinarskog usmjerenja ove će godine otići na tromjesečnu praksu u Kaliforniju. Prijave traju do 20. ožujka 2015.

Foto: dubrovački.hr
  • 398
  • 35
  • 0

Ukoliko ste student ili studentica IV semestra diplomskog studija Hortikulture, vinogradarsko-vinarskog usmjerenja na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, smješi vam se tromjesečna praksa u Kaliforniji.

Poziv je objavila Zaklada Miljenko Grgich iz Kalifornije koja će osigurati stručnu praksu za dvoje studenata u nekoj od američkih vinarija. Iznos potpore nije preciziran, no uključuje povratnu avio-kartu, trošak vize, osiguranje, a djelomično i ostale troškove koji će eventualno nastati za boravka u Kaliforniji.

Kriteriji za dodjelu su:

  • motiviranost za obavljanje stručne prakse (sukladno obrazloženju u Zahtjevu),
  • odgovarajuće znanje engleskog jezika,
  • uspješnost studiranja na Ms studiju Vinogradarstvo-vinarstvo (do trenutka podnošenja zahtjeva broj položenih ispita i prosjek ocjena, sudjelovanje u stručnim izvan nastavnim aktivnostima, projektima, objavljeni radovi i sl.),
  • osobna komunikaciji s vinarijama (skype interview ili neki drugi način), ocjena motiviranosti i znanja jezika za predmetni internship program.

Zainteresirani studenti trebaju do petka 20. ožujka 2015. godine, poslati e-mail, te osobno donijeti isprintane i potpisane dokumente i to osobni i stručni CV, prijepis ocjena (ili kopiju indeksa), motivacijsko pismo na hrvatskom i engleskom jeziku, te druge dokumente koji mogu pomoći pri ocjeni izvrsnosti i motiviranosti.

Kontak osoba je prof.dr. Edi Maletić (emaletic@agr.hr) iz Zavoda za vinogradarstvo i vinarstvo, Agronomskoga fakulteta iz Zagreba. Razgovor s kandidatima organizat će, te ih potom ocijeniti Hrvatski odbor Hrvatske školske zaklade. Kandidate će potom predložiti CSF-u, a prema potrebi će također organizirati i kontakt s Croatian Scholarship Fund-om iz Kalifornije te CAEP-om. Inače Miljenko Grgich, poznati je kalifornijski vinar, podrijetlom iz Hrvatske, koji je nekada također diplomirao na zagrebačkom Agronomskom fakultetu. Zakladu za financiranje prakse našim studentima u Kaliforniji, osnovao je 2012. godine.

Foto: dubrovački.hr


Tagovi

Student Diplomskog studija hortikulture Vinogradarsko-vinarskog usmjerenja Agronomskog fakulteta u Zagrebu Praksa Kaliforniji Zaklada Miljenko Grgich Engleskog jezika Edi Maletić Zavoda za vinogradarstvo i vinarstvo Hrvatske školske zaklade Cro


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]