Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 05.08.2015. 19:30

Pet novih medalja za Vina Belje

Goldberg chardonnay proglašen je šampionom, dok je Goldberg frankovka osvojila zlatnu medalju za kvalitetu.

  • 167
  • 7
  • 0

Vina Belje ostvarila su veliki uspjeh na 41. državnom otvorenom ocjenjivanju Vino Slovenija, koje je održano u Gornjoj Radgoni. U kategoriji bijelih vina šampionom je proglašen Goldberg chardonnay berbe 2013., a zlatnom medaljom za kvalitetu nagrađena je Goldberg frankovka berbe 2012.

Bogata ponuda Vina Belje

U iznimno jakoj konkurenciji vinara iz cijele srednje Europe, još su tri beljska vina nagrađena srebrnim medaljama: vrhunska graševina i Goldberg graševina berbe 2013. te Goldberg merlot berbe 2012. Vino Slovenija je najuglednije slovensko ocjenjivanje vina s tradicijom dužom od 40 godina pa će navedene nagrade omogućiti dodatnu promociju Vina Belje među slovenskim potrošačima.

Nagrađeni graševina i merlot

Nagrađena vina iz linije Goldberg proizvode se od ručno branog, biranog grožđa u različitim fazama dozrijevanja i to s najboljih položaja beljskih vinograda. Punoću i specifičnost ovim vinima daje vrhunsko grožđe, suvremena tehnologija i odležavanje u drvenim bačvama od slavonskog hrasta. Bijela vina iz linije Goldberg, graševina i chardonnay, odležavaju najmanje četiri mjeseca u drvenim bačvama, dok crvena Goldberg vina, merlot i frankovka, odležavaju najmanje 18 mjeseci.

Ove medalje su nastavak niza uspjeha ostvarenih na domaćim i međunarodnim sajmovima od početka ove godine, ali su ujedno i pokazatelj kvalitete i kontinuiteta kojima se Vina Belje ponosno predstavljaju javnosti na međunarodnim tržištima.


Tagovi

Slavonski hrast Graševina Merlot Goldberg chardonnay Vinograd

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]