• Krađa
  • 04.01.2018. 13:30

Opskrbio se za slavlje, otuđio više desetaka litara vina

Provala i krađa dogodila se između 24. prosinca i 2. siječnja, a visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Foto: Pixabay/ktphotography
  • 279
  • 14
  • 0

Više desetaka litara vina i nekoliko litara rakije otuđio je nepoznati počinitelj iz vikendice u vlasništvu 38-godšnjaka u Vrtlinovcu u Varaždinskoj županiji. Do provale i otuđenja vina i rakije je došlo u razdoblju između 24. prosinca i 2. siječnja. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a službenici Varaždinske policije nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Splitsko-dalmatinska policija je, pak, provela kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom koji se sumnjiči da je u lipnju ove godine na Braču provalio u pogon za proizvodnju vina odakle je otuđio raznu opremu za proizvodnju vina. Protiv 45-godišnjaka je podnijeto Posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: Pixabay/ktphotography


Tagovi

Vino Rakija Provala Krađa


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi