Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pupitres - boutique vinske kulture
  • 17.08.2017. 09:00

Od uspješne vinske škole do butika vinske kulture

Pupitres bar je mjesto na kojem će se susretati ljubitelji vina i vinske kulture te vrutak znanja o vinima, kako bi zajedničkim snagama radili na promociji i uzdizanju vinske kulture u Hrvatskoj, kaže Jelena Šimić Valentić.

Foto: Facebook/Vinska škola Jelene Šimić Valentić
  • 1.143
  • 69
  • 0

Nakon uspješne crowdfunding kampanje, poznavateljica vinske kulture, sommelierka Jelena Šimić Valentić kreće u realizaciju poduzetničkog sna, zahvaljujući čemu će u rujnu otvoriti konceptualni boutique vinske kulture - Pupitres bar u Zagrebu.

Bit će to mjesto na kojem će se vinska kultura u Hrvatskoj uz pomoć promocije podići na višu razinu. Osim u vrhunskim vinima, posjetitelji će uživati u kavi i domaćoj hrani uz neizostavnu jazz glazbu. Obogatit će ih, također, vinske škole i radionice koje će se održavati u baru, kao i pristup drugim edukativnim sadržajima poput male knjižnice o vinu, žestokim alkoholnim pićima, kavi, čajevima i slično.

"Pupitres bar je mjesto na kojem će se susretati ljubitelji vina i vinske kulture te vrutak znanja o vinima, kako bi zajedničkim snagama radili na promociji i uzdizanju vinske kulture u Hrvatskoj. Želja mi je svakome gostu približiti vino na poseban način kako bi isti spoznali oduševljenje vinima", priča Jelena Šimić Valentić koja osobitu pažnju posvećuje izradi vinske karte koja će sadržavati preko 150 vina iz Hrvatske i svijeta. Upravo se stoga, osobitost karte ogleda se u tome što je sva vina, kave, čajeve i žestoka pića koja će se u baru služiti, Jelena osobno kušala, što odražava njezinu profesionalnost te osobni stav prema ugostiteljstvu, vinu, vinarima i vinskoj kulturi.

Foto: Facebook/Vinska škola Jelene Šimić Valentić


Tagovi

Jelena Šimić Valentić Vinska škola Vinska karta


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.