Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Winefest
  • 15.12.2015. 11:30

Markica znači kvalitetu!

Što znači markica kvalitete Kutjevačkog vinogorja za vinare? Postignuće je to naših domaćih proizvođača koji su sami sebi, ali i potrošačima povisili kriterije za kvalitetu.

Foto: Kutjevačko vinogorje
  • 269
  • 12
  • 0

U Osijeku je održan Drugi Festival vina, delicija i ugodnog življenja. 60-tak izlagača predstavilo je svoju ponudu, a cilj je bio i istaknuti velike napore koje hrvatski vinari ulažu kako bi podigli kvalitetu svojih vina te time učvrstili i svoju poziciju na tržištu. A do kupaca vinari pronalaze razne puteve, čak i kroz inovacije, poput vina na zatvarač, kako bi u čaši vina mogli uživati svaki dan, bez da im se butelja pokvari.

Markicu nije lako dobiti

Dokazano je to i prilikom predstavljanja markice kvalitete Kutjevačkog vinogorja - a sve to zahtijevalo je spoj iskustva, znanosti i prilagodbe zahtjevima suvremenih vinoljubaca. "Zadnjih 15 godina Udruga kutjevačkih vinara intenzivno je obilazila europske vinograde i pokušali smo tako unaprijediti naše vinograde. Prvo slijedi brandiranje graševine kao našeg najpoznatijeg vina. Nakon puštanja vina u promet, tek počinjemo sa ispunjavanjem naših vlastitih kriterija. Mi smo dobrovoljno sami sebi pooštrili kriterije kvalitete i tako smo potrošačima osigurali još bolji proizvod", govori Tomislav Božičević, viši stručni savjetnik za vinogradarstvo.

To je vino kvalitetom daleko iznad očekivanja koja su definirana Pravilnicima, kako kažu vinari, a markicu nije lako dobiti.

Foto: Kutjevačko vinogorje


Tagovi

Festival vina Markica kvalitete Kutjevačko vinogorje


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo