• Natječaji
  • 03.01.2015. 13:45

Jačanje konkurentnosti hrvatskog vinarstva

Restrukturiranje i konverzija vinograda te investicije u vinarije i marketing vina, natječaj je raspisan od strane APPRRR.

  • 256
  • 15
  • 0

Restrukturiranje i konverzija vinograda te investicije u vinarije i marketing vina, natječaj je raspisan od strane APPRRR. Takav širok manevarski prostor trebao bi uroditi projektima koji bi unaprijedili lošu situaciju i nikakvu perspektivu u današnjoj proizvodnji vina i uzgoju vinove loze.

Vinsku omotnicu EU je napunila s 57 milijuna eura, a ta značajna sredstva trebala bi riješiti neke od gorućih problema hrvatskog vinarstva i vinogradarstva. Udruga graševina Croatica se ističe kao vodeća u unapređenju statusa domaćih vinara.

Ipak, jedan od najvećih problema je neudruživanje vinara. Mali i rascjepkani, ne mogu sudjelovati na boljim tržištima. Needuciranost korisnika, kao i nedostatak informacija vezanih za zakone i pravilnike, ali i nedostatak interesa vinara, slijede problematiku.


Tagovi

Naječaj Konverzija vinograda Restrukturiranje vinograda Marketing vina Investicije Vinarije Udruga graševina Croatica Ernest Nad HGK Vinska omotnica Needuciranost Neudruživanje APPRRR


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pokloni zapakirani i kreću na adrese sretnih dobitnika :) #PRRRH
https://www.agroklub.com/partner/agroklub-doo/12462/zid/29297/