Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOs
  • 05.11.2015. 17:10

Hrvatski vinari su se probili na europsko tržište

Do izražaja u ovoj gospodarskoj krizi dolaze vrhunska vina. Da je Hrvatska na dobrom putu, dokazuju i rezultati na ocjenjivanjima.

  • 211
  • 9
  • 0

Udruga Graševina Croatica kao krovna udruga vinara razvija strategiju brandiranja Hrvatske kao vinske zemlje. Hrvatska ima vina s kojima se može ponositi. Vinski festivali kao što je WineOs su izvrsna prigoda za male proizvođače da se predstave publici. Berba 2015. je vrlo kvalitetno počela, prema izjavi poznatog vinogradara Vlade Krauthakera. Graševina je ove godine imala problem suše, međutim dozrijevanje je dovelo do berbe u listopadu. Od 12 zemalja srednje Europe koje ju uzgajaju, podneblje Slavonije najviše joj odgovara.

"Do izražaja u ovoj gospodarskoj krizi dolaze vrhunska vina, tako da u svemu ima nešto dobro", govori Igor Hruškar, predsjednik Udruge. Da je Hrvatska na dobrom putu, dokazuju i rezultati na ocjenjivanjima. Naši vinari su se već probili na tržištima Austrije i Njemačke, a sada su na redu i treća tržišta.


Tagovi

Hrvatska vina Izvoz Graševina Vlado Krauthaker Igor Hruškar


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]