Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HAPIH
  • 04.04.2020. 10:30

HAPIH: Izdati možemo samo rješenja za stavljanje na tržište vina bez ZOI i sortna

Zbog pandemije otežane su i redovne poslovne aktivnosti Centra za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo pri Hrvatskog agenciji za poljoprivredu i hranu.

Foto: Jumpstory
  • 912
  • 46
  • 0

Zbog situacije izazvane koronavirusom (COVID 19), otežane su i redovne poslovne aktivnosti Centra za vinogradarstvo, vinarstvo i uljarstvo pri Hrvatskog agenciji za poljoprivredu i hranu.

“Naime, provođenjem mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te u svrhu prevencije i nedovođenja u ugrozu zdravlja članova komisije, u nemogućnosti smo osigurati njihov dolazak te provesti senzorsko ispitivanje, kod vina sa zaštićenom oznakom izvornosti ZOI. Stoga, u razdoblju od narednih 30 dana možemo samo izdavati rješenja za stavljanje na tržište vina bez ZOI i sortna vina”, navode iz HAPIH-a.

Također, u svrhu zaštite vašeg zdravlja i zdravlja vaših obitelji, iz agencije apeliraju da zahtjeve zajedno s uzorcima dostavite samo putem dostavnih službi (zahtjeve možete dostaviti i elektroničkim putem: cvvu@hapih.hr).

Kako bi Vam i dalje mogli pružiti kvalitetnu uslugu, obzirom na tešku situaciju i zabranu rada ugostiteljskih objekata, iz HAPIH-a mole da se šalju zahtjevi samo za one proizvode kod kojih je neophodno stavljanje na tržište.

Podsjećamo, i druge institucije Ministarstva poljoprivrede, mole da se zbog pandemije i sprješavanja širenja zaraze zahtjevi šalju e-mailom odnosno da im se s upitima javljate telefonom. 


Tagovi

Centra za vinogradarstvo Vinarstvo i uljarstvo HAPIH ZOI Zahtjevi Vino


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.