Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bayer CropScience
  • 21.07.2014. 15:00

Bayer Dani vinograda obišli Lijepu našu!

Bayer održao sada već tradicionalne Dane vinograda i to diljem Lijepe naše, ali i na dvije lokacije u BiH. Kako je bilo, pročitajte u tekstu i pogledajte u fotogaleriji!

  • 311
  • 46
  • 0

Bayer je i ove godine tradicionalno održao Bayer Dane vinograda i to na čak 16 lokacija diljem Hrvatske, ali i na par lokacija u BiH. Njihovi stručnjaci prošli su vinograde od Iloka pa sve do Dubrovnika, a bili su čak i preko granice gdje su posjetili vinogradare iz Čapljine i Čitluka. Događaj je trajao skoro mjesec dana, od 27.6. do 18.7., a ako pak niste bili u mogućnosti pridružiti im se na jednoj od lokacija, svakako pogledajte foto galeriju koja se nalazi ispod članka.

Bayer Dani vinograda - Štrigova

Dani vinograda održani su redom u vinogradima privatnih proizvođača gdje su sudionike dočekivala domaća vina i zakuska tako da možemo reći kako je ovaj događaj svakako bio spoj ugodnog i korisnog. Bayerovi stručnjaci su po cijele dane bili uposleni upitima vinogradara koji su se mogli uvjeriti u učinkovitost Bayerovog programa prskanja. Dosta pitanja postavljeno je u vezi učinkovitosti preparata poput Mikala premium F, protiv plamenjače vinove loze te Nativa, koji se uspješno nosi s pepelnicom diljem Hrvatske.

Program prskanja vinove loze tvrtke Bayer

Cilj svakog vinogradara je proizvesti što kvalitetnije grožđe kao osnovnu sirovinu za dobro vino.

Mikal Premium F

Kako bi to ostvarili jednostavno i bez odricanja u kvaliteti, tu je Bayerov provjereni i od vinogradara potvrđeni program zaštite. Program osigurava izvrsnu i sigurnu zaštitu od najznačajnijih bolesti u svim uvjetima proizvodnje oslanjajući se na dugotrajno, preventivno, ali i kurativno djelovanje proizvoda kao što su Mikal premium i Nativo. Kako biste saznali više o najzastupljenijim bolestima i štetnicima naših vinograda, kao i informacije o tome na koji način ih od njih zaštititi, preuzmite dokument Program zaštite vinove loze koji se nalazi u prilogu ispod članka.

Iz tvrtke Bayer javljaju kako su iznimno zadovoljni odazivom proizvođača koji su i ove godine posjetili njihove Dane vinograda i koji se nisu obeshrabrili ni onih dana kada im kiša nije dopustila pregledavanje vinograda, ali su zato imali više vremena povesti razgovore sa Bayerovim stručnjacima i dobiti još pokoji korisni savjet. U mapi koja je priložena ispod teksta nalazi se točan popis lokacija na kojima su Dani održani, a uz svaki pojedini možete vidjeti i kratki izvještaj od toga dana.


Povezana biljna vrsta

Vinova loza

Vinova loza

Sinonim: - | Engleski naziv: Wine grape | Latinski naziv: Vitis vinifera

Vinske sorte vinove loze bijeloga grožđa uzgajaju se na pjeskovitim tlima, a tamnija tla su povoljnija za crne (obojene) sorte, prije svega zbog svog povoljnijeg toplinskog... Više [+]

Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Bayer CropScience Bayer Dani vinograda Vinograd Trs Program prskanja Vinova loza Bolesti i štetnici Zaštita vinograda Mikal premium F Nativo


Partner