Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 27.10.2022. 13:30

Objavljene inicijalne rang liste za dva natječaja iz mjere 8

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore za njih je 148 milijuna kuna.

Foto: Depositphotos/digoarpi
  • 436
  • 28
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je inicijalne rang liste za dva natječaja iz mjere 8 koje možete pronaći u dokumentima ispod teksta.

Prvi se odnosi na 4. natječaj iz tipa operacije 8.5.1 "Konverzija degradiranih šumskih sastojina i šumskih kultura" za što je ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 45 milijuna kuna.

Druga se lista odnosi na 3. natječaj iz tipa operacije 8.6.1 "Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima" za što je osigurano 100 milijuna kuna.

Ne određuju konačan redoslijed

"Inicijalne rang liste objavljujemo isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te da one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed zahtjeva za potporu korisnika", napominju iz APPRRR-a.

Kako pojašnjavaju, tako jer u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja deklariranog broja bodova ili odbijanja zahtjeva za potporu, što rezultira pomicanjem redoslijeda zahtjeva za potporu korisnika na rang listi tako da se zahtjevi za potporu korisnika koji su trenutno ispod crte mogu pojaviti iznad i obratno.

Više informacija pronađite ovdje.

Administrativna kontrola zahtjeva za potporu, navode iz APPRRR-a, provodi se prema redoslijedu na inicijalnoj rang listi te mole sve korisnike za strpljenje s obzirom na potrebno vrijeme za kontrolu zahtjeva za potporu.

Nakon provedene administrativne kontrole zahtjeva za potporu koji se nalaze iznad praga dostatnih sredstava potpore, završetka postupka odlučivanja o žalbama i prihvaćanja izdanih akata te nakon sklapanja svih ugovora o financiranju s korisnicima čiji se zahtjevi za potporu nalaze iznad praga dostatnih sredstava javne potpore, kreira se konačna rang lista koju će objaviti Agencija za plaćanja.


Dokumenti


Tagovi

APPRRR Inicijalne rang liste Tip operacije 8.5.1 Tip operacije 8.6.1


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U sklopu konferencije Lanci Održivosti - Goran Jeras, upravitelj Zadruge za etično financiranje, priča o benefitima zadrugarstva, ali i o primjerima uspješnih praksi u Hrvatskoj, i vani. Želite znati više o temi, podijeliti svoje iskustvo i... Više [+]