Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podmjera 4.3.
  • 08.06.2020. 12:00

Objavljen novi natječaj za ulaganja u šumsku infrastrukturu vrijedan 60 milijuna kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je četvrti Natječaj za provedbu Podmjere 4.3. Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva,  provedba tipa operacije 4.3.3 Ulaganje u šumsku infrastrukturu.

Foto: JumpStory
  • 498
  • 10
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je četvrti Natječaj za provedbu Podmjere 4.3. Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva, provedba tipa operacije 4.3.3 Ulaganje u šumsku infrastrukturu.

Svrha Natječaja je dodjela potpore za ulaganja u izgradnju i/ili rekonstrukciju primarne i sekundarne šumske prometne infrastrukture, a prihvatljivi korisnici su šumoposjednici, udruge šumoposjednika i jedinice lokalne samouprave.

Infomacije o Natječaju možete pronaći ovdje

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 60.000.000,00 HRK, a visina javne potpore po projektu iznosi od 10.000 – 1.000.000 eura (u kunskoj protuvrijednosti). Intenzitet potpore je 100%.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 12:00 sati 1. srpnja 2020. do 12:00 sati 30. listopada 2020. godine.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

APPRRR Natječaj Šuma infrastruktura Tip operacije 4.3.3.


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo