Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 07.12.2015. 10:45

Natječaj: 100 posto potpore za šumske prometnice!

APPRRR je raspisala natječaj za operaciju 4.3.3. gdje se financira ulaganje u šumsku infrastrukturu u sklopu podmjere 4.3. Rok za podnošenje zahtjeva počinje danas, 7. prosinca 2015. i traje do 7. lipnja 2016.

Foto: pixabay.com
  • 321
  • 39
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Narodnim novinama br. 125/15, raspisala je natječaj za operaciju 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu", u sklopu podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju ili prilagodbu poljoprivrede i šumarstva" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. - 2020.

Prihvatljivi korisnici su šumoposjednici, udruženja šumoposjednika/šumovlasnika, trgovačka društva i druge pravne osobe i tijela državne uprave čiji je osnivač Republika Hrvatska, koje gospodare šumama i šumskim zemljištima u vlasništvu RH sukladno Zakonu o šumama i jedinice lokalne samouprave.

Ulaganja u šumsku infrastrukturu - od danas prijave na natječaj za 100% potpore!

Izgradnja šumskih prometnica

Prihvatljivi troškovi su ulaganja u izgradnju primarne (šumske ceste) i sekundarne (traktorski putovi) šumske prometne infrastrukture, ulaganja u rekonstrukciju šumske prometne infrastrukture, ulaganja u kupnju šumskog i drugog zemljišta za potrebe provedbe projekta u maksimalnom iznosu od 10 % od ukupno prihvatljivih troškova (bez općih troškova) uz mogućnost kupnje prije podnošenja zahtjeva za potporu te opći troškovi.

Sredstva javne potpore iznose ukupno 3.500.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti, a intenzitet javne potpore po projektu iznosi 100% od ukupnih prihvatljivih troškova. Rok za podnošenje zahtjeva počinje teći danas, 7. prosinca 2015. i traje do 7. lipnja 2016. godine. Pravilnik i natječaj pogledajte ovdje. Predlošci i upute za operaciju 4.3.3. pogledajte ovdje.

Foto: pixabay.com


Tagovi

Šumska infrastruktura Ulaganja Program ruralnog razvoja Natječaj APPRRR Potpora Modernizacija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zbog panike uginulo oko 300 kokoši - razlog pokušaj provale u peradarnik

Pokušaj provale jednog ili više počinitelja na farmu peradi u Wallersdorfu u Njemačkoj, doveo je do uginuća oko 300 kokoši, piše Wochenblatt. Kako javlja policija, počini...

Više [+]