Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 07.12.2015. 10:45

Natječaj: 100 posto potpore za šumske prometnice!

APPRRR je raspisala natječaj za operaciju 4.3.3. gdje se financira ulaganje u šumsku infrastrukturu u sklopu podmjere 4.3. Rok za podnošenje zahtjeva počinje danas, 7. prosinca 2015. i traje do 7. lipnja 2016.

Foto: pixabay.com
  • 323
  • 39
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Narodnim novinama br. 125/15, raspisala je natječaj za operaciju 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu", u sklopu podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju ili prilagodbu poljoprivrede i šumarstva" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. - 2020.

Prihvatljivi korisnici su šumoposjednici, udruženja šumoposjednika/šumovlasnika, trgovačka društva i druge pravne osobe i tijela državne uprave čiji je osnivač Republika Hrvatska, koje gospodare šumama i šumskim zemljištima u vlasništvu RH sukladno Zakonu o šumama i jedinice lokalne samouprave.

Ulaganja u šumsku infrastrukturu - od danas prijave na natječaj za 100% potpore!

Izgradnja šumskih prometnica

Prihvatljivi troškovi su ulaganja u izgradnju primarne (šumske ceste) i sekundarne (traktorski putovi) šumske prometne infrastrukture, ulaganja u rekonstrukciju šumske prometne infrastrukture, ulaganja u kupnju šumskog i drugog zemljišta za potrebe provedbe projekta u maksimalnom iznosu od 10 % od ukupno prihvatljivih troškova (bez općih troškova) uz mogućnost kupnje prije podnošenja zahtjeva za potporu te opći troškovi.

Sredstva javne potpore iznose ukupno 3.500.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti, a intenzitet javne potpore po projektu iznosi 100% od ukupnih prihvatljivih troškova. Rok za podnošenje zahtjeva počinje teći danas, 7. prosinca 2015. i traje do 7. lipnja 2016. godine. Pravilnik i natječaj pogledajte ovdje. Predlošci i upute za operaciju 4.3.3. pogledajte ovdje.

Foto: pixabay.com


Tagovi

Šumska infrastruktura Ulaganja Program ruralnog razvoja Natječaj APPRRR Potpora Modernizacija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...