Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sadnja drveća
  • 08.03.2021. 09:00

Kampanja "Zasadi stablo, ne budi panj" produžuje se na cijeli mjesec ožujak

Planirani tjedan postaje mjesec. Pridružite se akciji.

Foto: Facebook/ Udruga Zasadi stablo, ne budi panj
  • 1.858
  • 521
  • 0

Planirani tjedan kolektivne sadnje stabala produžuje se na cijeli mjesec ožujak.

"Kolege na terenu ovih dana imaju pune ruke posla, ali i žuljeva, no to se sve isplati kada vidimo osmjehe na licima sudionika“, kaže nam Mateja Anđelina Kramar, predsjednice Udruge Zasadi stablo, ne budi panj".

Kako navodi, kampanja se jako proširila te okupila brojne grupe i pojedince. Trenutno bi bilo teško nabrojati sve koji su se do sada angažirali, za konačne rezultate ćemo se morati malo strpiti, ali već sada je jasno kako je ovogodišnja kampanja nadmašila sva očekivanja organizatora.

Inače, navedena udruga ponosni je dobitnik nagrade National geographica 2020 Žuti okvir u kategoriji Život na kopnu.

"Najviše uključenih su odgojno-obrazovne ustanove gdje smo potaknuli međugeneracijsku suradnju i nastavu na otvorenom te se uspješno krećemo prema krajnjem cilju – ozelenjavanju njihovih dvorišta", dodaje predsjednica navodeći da su lokalne i regionalne samouprave i ove godine prepoznale važnost ozelenjavanja urbanih sredina. Pohvaljuje i što se poslovni sektor priključio na način da financira sadnice.

Podsjetimo, kampanja se trebala održati u prosincu 2020. godine, ali je zbog epidemiološke situacije prolongirana te je krenula 1. ožujka 2021.

Jedan od ciljeva joj je razvoj ekološke svijesti i izgradnja pozitivnih stavova vezanih uz održivi razvoj. Želite biti dio ove lijepe priče? Pridružite se jer, podsjećamo, sadnja će trajati sljedećih nekoliko tjedana.


Tagovi

Sadnja stabala Zasadi stablo Ne budi panj Kampanja


Autorica

Blanka Kufner

Više [+]

Završila je Upravno pravo i Menadžment u turizmu, a posebno ju zanimaju teme vezane uz ruralni i održivi turizam te sve što se tiče ekologije i očuvanja prirode. Misao vodilja: "Čovjek pripada prirodi, a ne priroda čovjeku - prirodu nismo naslijedili od predaka, nego posudili od unuka."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]