Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatske šume
  • 22.02.2017. 12:00

Jakupčić predsjednik Uprave Hrvatskih šuma

Skupština je za novog predsjednika Uprave imenovala Krunoslava Jakupčića, dosadašnjeg voditelja Uprave šuma podružnice Zagreb.

Foto: Općina Lipovljani
  • 2.516
  • 194
  • 0

Na zatvorenom dijelu sjednice, Vlada RH je prije nekoliko tjedana donijela prijedlog Skupštini Hrvatskih šuma d.o.o., da se imenuje Krunoslav Jakupčić za predsjednika Uprave Hrvatskih šuma d.o.o., najviše na vrijeme od šest mjeseci, sukladno Uredbi o izmjeni Uredbe o kriterijima za provedbu postupaka odabira i imenovanja predsjednika i članova Uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku.

Predsjednik Uprave Hrvatskih šuma na jedan dan

Krunoslav Jakupčić je tako odlukom Skupštine Društva dana 20. veljače 2017. postao novi predsjednik Uprave nakon što je opozvan predsjednik Uprave mr. sc. Krešimir Žagar. Podsjetimo, prije njega je na to mjesto bio imenovan Žagar koji je na to mjesto došao s funkcije gradonačelnika Našica. Prema zakonu o sprečavanju sukoba interesa, niti jedan dužnosnik, pa tako ni Žagar, ne smije godinu dana nakon prestanka obnašanja dužnosti biti u upravi bilo koje tvrtke pa je došlo do ponovne smjene.

Krunoslav Jakupčić je bio dosadašnji voditelj Uprave šuma podružnice Zagreb.

Foto: Općina Lipovljani


Tagovi

Hrvatske šume Krunoslav Jakupčić Uprava Krešimir Žagar


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]