Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 21.07.2015. 13:50

IPARD novac za fotonaponsko postrojenje

Hrvatskoj je preostalo još relativno malo vremena da izgradi obnovljive izvore energije u skladu s kvotom koju nam je propisala EU. Stoga je svako novo postrojenje važan korak prema tom cilju.

Foto: Budimir d.o.o.
  • 285
  • 11
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti.

Tvrtki Budimir d.o.o. iz Đakova, vlasnika Stjepana Budimira, isplaćeno je 286.550,00 kuna za izgradnju postrojenja za korištenje obnovljivih izvora energije. Fotonaponsko postrojenje snage 30 kW, izgrađeno je na području Đakova.

Foto: Budimir d.o.o.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 302 Budimir d.o.o. Stjepan Budimir Đakovo Obnovljivi izvori energije Fotonaponsko postrojenje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo