Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javna rasprava
  • 14.12.2015. 08:15

Gospodarenje područjem Šibenskih šuma

Šumoposjednici i drugi zainteresirani građani, mogu do 15.12. obaviti uvid u plan gospodarenja Šibenskim šumama.

Foto: Hrvatske šume
  • 246
  • 8
  • 0

Savjetodavna služba obavještava sve zainteresirane da je izrađen elaborat za gospodarsku jedinicu Šibenske šume kojom su obuhvaćene katastarske općine Bilice, Boraja, Bratiškovci, Bribir, Crnice, Čista, Danilo Biranj, Danilo Kraljice, Durava, Dubravice, Donje Polje, Đevrske, Gorica, Grebaštica, Jadrtovac, Jezera, Konjevrate, Krapanj, Lepenica, Lozovac, Mandalina, Martinska, Murter-B.,Ostrovica, Piramatovci, Pirovac, Primošten, Prvić, Račice, Rogoznica, Rupe, Sevid, Sitno Donje, Skradin, Slivno, Smrdelje, Srima, Šibenik, Tijesno, Tribunj, Vaćani, Velika glava, Vodice, Vrpolje, Zaton, Raslina, Zlarin i Žirje.

Prijedlozi i primjedbe vezane uz program gospodarenja primaju se do 15. prosinca

Zainteresirani šumoposjednici, građani, udruge i ustanove mogu prijedlog programa gospodarenja za navedenu gospodarsku jedinicu šuma, pogledati u prostorijama Šumarije Šibenik, Bana Josipa Jelačića 21, u Šibeniku do 15. prosinca 2015. godine, radnim danom od 08:00 do 10:00 sati. Pismena očitovanja, prijedlozi i primjedbe mogu se predati za vrijeme trajanja javnog uvida ili poslati poštom na navedenu adresu šumarije.

Javna rasprava održati će se u utorak 15. prosinca 2015. godine od 10.30 do 12:00 sati u prostorijama Šumarije Šibenik. Tom će prilikom biti održano i predavanje na temu Upisnik šumoposjednika i subvencioniranje šumskih radova, a predavači će biti Ksenija Franulović iz Savjetodavne službe i Ivan Kekelić iz Hrvatskih šuma.

Foto: Hrvatske šume


Tagovi

Šibenske šume Katastarske općine Šumoposjednici Šibenik Ksenija Franulović Ivan Kekelić


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.