Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 23.08.2015. 10:50

EU pilot projekt u agrošumarstvu!

Europska komisija u sklopu Zajedničke poljoprivredne politike lansirala je poziv na natječaj za pilot projekt u agrošumarstvu - prilika za europsku poljoprivredu!

  • 373
  • 52
  • 0

Europska komisija u sklopu Zajedničke poljoprivredne politike lansirala je poziv na natječaj za pilot projekt u agrošumarstvu - prilika za europsku poljoprivredu!

Projekt će se fokusirati na postojeću tržišnu situaciju specifičnih proizvoda agrošumarstva te postojeće sheme označavanja proizvoda u interesu poljoprivrednika i potrošača. Kroz identifikaciju karakteristika koje ih čine posebnima, stvorila bi se prigodna shema primjenjiva za sve takve proizvode u EU i dodala bi im se vrijednost.

Dodati vrijednost agrošumarskim proizvodima

Pilot projekt odnosi se na proizvode biljnog i životinjskog podrijetla i proizvode koji se proizvode ili procesiraju kroz agrošumarske proizvodne sustave unutar zemalja članica. Sveukupna svrha je osigurati primjenjivo znanje o tim proizvodima te procijeniti ekonomsku održivost korištenja EU oznaka.

Rok za prijavu ponuda je 21. rujna 2015. Dodatne informacije su u privitku ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Pilot projekt Agrošumarstvo Agroproizvodi Ekonomska održivost Tržišna situacija Europska komisija Označavanje proizvoda Dodana vrijednost Natječaj Ugovor


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."